اگه دوست چرب دارین و جای جوش قرمز یا قهوه ای مونده روی دوستتون ، شبها از پماد ترتینوئین استفاده کنین خیلیا میگن پوست قرمز میشه بعد استفاده و پوسته ریزی میکنه ، اما اگه روتین روزانه ی مناسبی
دارین پوسته ریزی نمیکنه
آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
هر شب نصف سیب رنده میکردم زدم به پوستم بعد ۶۰ شب کل جوش و لک و همه چی رفت سیب رنده شده میذاشتم یه پا ...
چه خفن...60 روز استمرار
هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
هر شب نصف سیب رنده میکردم زدم به پوستم بعد ۶۰ شب کل جوش و لک و همه چی رفت سیب رنده شده میذاشتم یه پا ...
چند دقیقه بمونه؟؟
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما