2777
2789
عنوان

بارداری و درد دنده

| مشاهده متن کامل بحث + 24497 بازدید | 54 پست
ای وای حرف دل الان منو زدی  سه هفته مونده الان احساس میکنم یه چیزی  تودنده راستم گیر کرده ...

من که رسما امروز فلج شدم انگار

با هر حرکت و پوزیشنی دادم هواست از درد دنده

تقریبا از ماه ۶،۵ بعد شروع شد این درد، اما خفیف بود...فقط موقعی که دراز میکشیدم و میخواسم این پهلو اون پهلو شم درد میگرف... اما از دیروز یهو شدید شد، تا امروز که شدتش در حدی شد که تو هر حالتی درد دارم، نفس کشیدن، راه رفتن، نشسن و بلند شدن... نمیتونم رو قدم صاف واسم... کلا انداخت منو

سرشب شوهرم گفت یکم ماساژ بدم شاید بهتر شد، همینکه دس زد از درد گریه م گرف... طفلکی پاشد کیسه آب گرم آورد گفت حداقل اینو بزار شاید اروم شد

الان پشت هم دارم کیسه میزارم رو اون قسمت

۲۱ روز مونده تا زایمانم... همش میگم اگه بهتر نشم تا اون وقت چی؟

فلجم کرده انگار😔

من هفته دیگه زایمانمه یعنی مردم از درد دنده برای بارداری قبلیمم درد میکرد ولی نه اینقدر.ایندفعه خیلی ...

من اصلاااااا تو بارداری اولم این درد و نداشتم

اما این بارداری از ماه پنجم درد دندم شروع شد، اما خفیف بود اون موقع

۲روزه شدید شده، امروز که دیگه کلا فلج شدم انگار

یکی باید بلندم کنه ، یکی باید بخوابونتم... بس که درد دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که رسما امروز فلج شدم انگار با هر حرکت و پوزیشنی دادم هواست از درد دنده تقریبا از ماه ۶،۵ بع ...

بچه با کدوم قسمت بدنش به اون دنده فشار میاره؟

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
عزیززززم🥺😍🥰

عزیزم خوب شدین؟ مشکلی پیش نیومد؟ منم دقیقا حالتای شمارو دارم. خیلی میترسم... 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
مرسی عزیزم ازینکه جواب دادی...اره واقعا خیلی سخت و دردناکه... دردم تا حدی زیاد شده که با هر تکونی دا ...

دوست عزیز منم هفته ۲۹بارداری ام سرما خوردم این سرفه ها باعث شد درد دنده بگیرم.دارم از درد میمیرم.نفس میکشم تیر میکشه.اصلا نمیتونم سرفه کنم از درد فقط جیغ میزنم.یعنی باید تا زایمان این دردو تحمل کنم؟😭😭

دوست عزیز منم هفته ۲۹بارداری ام سرما خوردم این سرفه ها باعث شد درد دنده بگیرم.دارم از درد میمیرم.نفس ...

سلام گلم ... برا من که تا موقع زایمانم بوده این درد...بعد زایمان ب مرور بهتر شد