2777
2789
عنوان

بارداری و درد دنده

| مشاهده متن کامل بحث + 24497 بازدید | 54 پست
من فکر میکردم دنده ام شکسته😢 تو خوابیدن چقدر اذیت میشم

دقیقا بخدا به شوهرم چند شب پیش گفتم مو برداشته دندم 😣😣

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسااانا با این حرفت منو از فرش ب عرش برری 😂😂😂😂😂خیلی خوشحال شدم

خداکنه زودی نی نیت بیاد و دامنت و سبز کنه 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
منم همین طور بودم.سمت راست.میگفتن چون جنین به زیر قفسه سینه وفکنم دیافراگم فشار میاره این قدر درد می ...

عزیزم درسته این پست واسه ۲ سال پیشه دقیقا من این مشکل رو دارم یعنی دلیلیش چیه 

سلام خانومی...میدونم ازین تاپیک زمان زیادی میگذره

میخواستم بدونم شما درد دندتون بعد زایمان خوب شد؟

من ماه اخرمه، از چن ماه پیش درد پشت دنده ی چپ داشتم...هرچیم سن حاملگیم بالا میرف دردم انگار بیشتر میشد... الانم که ماه اخرم ۲روزه دردش شدیدتر شده انگار ... موقع نشستن پاشدن ، راه رفتن حتی اذیتم میکنه

شما دردتون بعد زایمان رفع شد؟؟؟

سلام خانومی...میدونم ازین تاپیک زمان زیادی میگذره میخواستم بدونم شما درد دندتون بعد زایمان خوب شد؟ ...

سلام عزیزم من الان بارداری دوممه و توی ماه هفتم هستم وباز این مشکل دنده دردو دارم سر بارداری اول هم تا یکی دوماه بعداز زایمان این دردو داشتم اما خیلی کمتر از بارداری بود بعدش رفع شد خیلی سخته حتی موقع خوابیدن هم دردش حس میشه انشالله به زودی زایمان کنی عزیزم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
سلام عزیزم من الان بارداری دوممه و توی ماه هفتم هستم وباز این مشکل دنده دردو دارم سر بارداری اول هم ...

مرسی عزیزم ازینکه جواب دادی...اره واقعا خیلی سخت و دردناکه... دردم تا حدی زیاد شده که با هر تکونی دادم در میاد...

بازم ممنونم عزیزم ازینکه جواب دادی...ایشالله که این بارداریتم ختم به خیر بشه و به سلامتی زایمان کنی❤

مرسی عزیزم ازینکه جواب دادی...اره واقعا خیلی سخت و دردناکه... دردم تا حدی زیاد شده که با هر تکونی دا ...

قربونت عزیزم همچنین شما انشالله نی نیتو سالم بغل بگیری این روزا بشه برات خاطره❤️

ای وای حرف دل الان منو زدی  سه هفته مونده الان احساس میکنم یه چیزی  تودنده راستم گیر کرده ...

وای من سربارداری اول و دومم اینجورم سه ماه مونده تا زایمانم فکر میکردم بارداری دومم اینجور نباشم ولی باز همونه😥

من هفته دیگه زایمانمه یعنی مردم از درد دنده برای بارداری قبلیمم درد میکرد ولی نه اینقدر.ایندفعه خیلی ...

خداروشکر هفته اخرته من ۳ماه مونده برام😥

وای من سربارداری اول و دومم اینجورم سه ماه مونده تا زایمانم فکر میکردم بارداری دومم اینجور نباشم ولی ...

ای وای الان دیدم تاپیک برای ۵ سال پیشه انشالله به راحتی زایمان کنید 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
ای وای الان دیدم تاپیک برای ۵ سال پیشه انشالله به راحتی زایمان کنید 

اره بارداری اولم بود😆😆 ولی باز دارم همین روزارو میگذرونم انشالله این روزاهم میگذره و نی نی تو سالم بغل بگیری