2777
2789

من از بچگیم هروقت سرما میخوردم مامانم دعوام میکرد و میگفت کاش بمیری و تنها نگرانیش انتقال به خودش بود، الان 18 سالمه میترسم هرچیم بشه بگم، اگه بگم فقط میگن پول نداریم ببریمت دکتر، برو بمیر درک جهنم، واقعا بمیرمم براشون مهم نیست

منم فکر کنید هیج پول یا پول تو جیبی ندارم به هزار بدبختی یذره جور کردم، تاالان تنها سونوگرافی هم رفتم حتی، اونم شهر ما که یه مرکزه هزارتا مریض توشه همه میبینی زن 30 ساله با مادرش میره تو اتاق سونوگرافی 🥲🥲

ای بمیرم برا دل خودم

اینجا میبینم تاپیک میزنن خانوما بچم مریضه تروخدا واسش دعا کنید و... میگم کاش جای اون بچه بودم

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

من سلیاک دارم

یه جور حساسیت غذایی نسبت به گندم و جو

رژیم سفت و سختی دارم و سالهاست نون گندم و خیلی چیزا نخوردم

تو مهمونیا همه میخورن من نگاه میکنم

هیچکسم به فکرم نیست

ولی دیگه برام مهم نیست من خدا رو دارم

هرکسم درگیر زندگی خودشه قرار نیست همه به فکر من باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سلیاک دارمیه جور حساسیت غذایی نسبت به گندم و جورژیم سفت و سختی دارم و سالهاست نون گندم و خیلی چیز ...

آخه وقتی تو اون خونه زندگی میکنم و اسم ننگین پدر و مادر روشونه باید بفکرم باشن، وگرنه اسمشونو بذارن همخونه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

اسی من تو طول کل دوران مجردی یه بار دکتر نرفتم

والا تو خوبی باز سونو میدی 😂

منو هیچکی محل نمیداد

یادمه بقران صدام اصلا درنمیومد از شدت گلودرد

حتی نمیتونستم حرف بزنم بزور منظورم رسوندم ب مامانم که پول بده برم شربت بخرم نداد

آخه وقتی تو اون خونه زندگی میکنم و اسم ننگین پدر و مادر روشونه باید بفکرم باشن، وگرنه اسمشونو بذارن ...

ددیگه واقعیت همینه عزیزم

احتمالاً سنت کمه سنت یکمی بالا بره توجه میشی بزرگترین هدیهای که خدا بهت داده خودت هست

خودت فقط و فقط خودت

اصلا مهم نیست دیگران دوست دارن و به فکرت هستن یا نه فقط این مهمه که خودت یه نقشهای برای خودت کشیده باشی و یه زندگی خوب برای خودت بسازی

اسی من تو طول کل دوران مجردی یه بار دکتر نرفتم والا تو خوبی باز سونو میدی 😂منو هیچکی محل نمیداد یاد ...

اخه خیلی میترسم از شدت ترس همش ذهنم درگیر نمیتونم درس بخونم، اینکه دوهفته دفع نکنی خیلی ترسناکه دیگه 🥲نمیدونی پول سونو رو با چه بدبختی از مامانم دزدیدم یواشکی💔

اخه خیلی میترسم از شدت ترس همش ذهنم درگیر نمیتونم درس بخونم، اینکه دوهفته دفع نکنی خیلی ترسناکه دیگه ...

نترس خودت درستو بخون مستقل شو

الان که خودم مادر شدم میفهمم مامانم خیلی کم گذاشت

توهم هنو نمیفهمی

وقتی مادر شدی جونت براش میدی اون موقه بیشتر میسوزی که چرا مامانت جونش برات نمیداد

نترس خودت درستو بخون مستقل شو الان که خودم مادر شدم میفهمم مامانم خیلی کم گذاشت توهم هنو نمیفهمی وقت ...

درسته مادر نشدم ولی بین همکلاسیهام و رفیقام و کلی فامیل دارم که همسن منن، دیدم چجوری وقتی گوشه ناخنشون لب پر میشه مادرشون جونشون براش میده، 18 سن کمی نیست، تا ته ته سوختم دیگه چیزی ازم نمونده بخواد بیشتر بسوزه:)