2777
2789

البته کلا دنیااینجوری شده 

چرا ادما تا میبینن یه نفر حالش خوبه یه چیزی داره یا خوشه ناراحت میشن 

ولی میبینن کسی مشکل یا مسئله ای  داره اونوقت خیالشون راحته و میشن ادم خوبه ...

منظورم اینه تازمانیکه پایینتر از خودشون باشی دلشون خنکه باهات خوبن 

سوالاتت خیلی زیاد شد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجا یکی تاپیک میزنه ماشین نداریم اذیتم و ... همه میگن وای عزیزم الهی بهترینشو بخری و ... 

یکی میاد میگه ماسین خریدیم فلان مدل یه سری میگن خب چکار کنیم خب مرسی مارو از نگرانی دراوردی 😄

من خودم الان کاربری دارم این اصلی نیست 

روزای طلاق و جدایی و ... تاپیک میزدم همه ارزوی خوشبختی میکردن 

الان که خوشبخت دارم میشم و به ریزبه ریز ارزوهام رسیدم اگه تاپیکی بزنم و ببینن چیزی دارم .... 

من موقع جدایی همه میگفتن بابا بهترین ازدواجو میکنی پسر میگیرتت و فلان و بمان 

حالا میشنوم پشت سرم چقد حرفه که وای چجوری روش شد بره زن پسر بشه وای خانوادش چجوری قبول کردن 

وای چجوری میخواد لباس عروس بپوشه بایه بچه ۱۳ ساله 😄

نامزد من میخواست ماشینشو عوض کنه به هیچکس نگفته بودیم 

یه مدت قبلی رو فروخته بود دوسه هفته ماشین نداشتیم ماشین داداشش زیرپامون بود 

همه میگفن وای الهی بمیرم بخت بخت اوله این پسربیچاره هنوز توروعقد نکرده افتادی توسختی بالای سی سالشه یه موتور نداره 

حالاخبرنداشتن مثلا دنبال یه مدل بالاتریم 

هروزم میگفتن اش نذر کن هرسال شهادت امام رضا بده واسه خرید ماشین و خییییلی خیر خواه نشون میدادن 😁

بعد که ماشین گرفتیم نشستن میگن از کجا میاره و شانسسس دارن و بخت بخت دوم 

چون حق داریم چرا خوشی فقط ماله بقیه باشه مگه ما دل نداریم

عزیزجان مگه خوشیهای دیگران از سهم شماست؟ 

دریای رحمت خدا خییییلی بزرگه 

میتونه به همه بده و هیچی هم ازش کم نشه 

ولی دیگه بنابر مصلحت و هرچیزی که قبول دارم کلافه کننده هست به یه سری خوشیای کمتری داده