2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروسی داداشم که البته تا اون موقع تموم هم شده باشه

بعد اینکه تا اون موقع یه خیاط ماهر شده باشم 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

ان شالله🥰چند سالته؟

۱۸ 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

اولش که واقعا ظهور چون تموم مشکلات دنیا و موجودات حل میشه....این موقع خوابگاه دانشگاه باشم...گواهینامه گرفته باشم و یه پژو ۴۰۵ زیر پام باشه با امید خدا و ۵۵ کیلو باشم

من یک عدد تنبل هستم از نوع انسان 🦥تصمیم دارم زندگیمو تغییر بدم از امروز؛۲۵/۰۲/۱۴۰۴

و اینکه خونمون رو عوض کنیم یه خونه بزرگ بخریم و یه ماشین و خونه بهم  ارث برسه....و صاحب یه دوست شم که تا لحضه مرگم باهاش دوست باشم و رفیق صمیمیم شه بدون خجالت ترس رودرواسی باهاش درددل کنم از مشکلات هم خبردار شیم و کنار هم باشیم و بهم کمک کنیم تو تک تک لحظات و کلی سفر بریم و خاطره بسازیم و دیونه بازی کنیم....به امید خدا

من یک عدد تنبل هستم از نوع انسان 🦥تصمیم دارم زندگیمو تغییر بدم از امروز؛۲۵/۰۲/۱۴۰۴