2777
2789
عنوان

چرااونهایی که پولدارن میگن خوش بحال بچه هاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 66 پست

هر کی گفته پول مهم نیست دروغههه شر و ور گفته

بچه پولدارا همه چیز در اختیارشونه

ولی نوجونای قشر متوسط  و پایین باید چند ماه پول تو جیبی شونو خرج نکنن تا بتون چیزی ک میخوانو بخرن (چیز گرون. نه ها عادی) 

رفیقم خانوادش خیلی پولدارن هر روز کافه و...  میره لباس مارک میپوشه  ، روتین پوستی عالی و گرون

ولی من بخاطر شرایط مالی شاید در ماه یکبارم نتونم برم کافه

۶ماه یکبار به زور لباس میگیرم اونم جنس ارزون

پول تو جیبیمو باید۲ماه جمع کنم تا بتونم ضدافتاب ایرانی بخرم🤦🏼‍♀️

پس نگید هردو تا مثل همن 

متاسفانه تو زمانه الان بدون پشتوانه خیلی سخته

فکرکنم بهم تیکه انداخته این بنده خدا

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما من هرگز بچه هامواینجورتربیت نکردم تاخودم نخوام چیزی براشون نمیگیرم درست تورفاه هستن اما تاخودم ا ...

کاری به شما ندارم ولی من کلا با سیستم رفاه کامل مخالفم بچها تا وقتی بچه هستن قابل کنترل هستن بعد که بزرگ میشن فهمیده میشن همش توقع دارن پدر مادرشون که دارن براشون خرج کنن و خودشون تلاشی نکنن

یه مثال میزنم دوتا دختر همسن ۲۸ ساله ایم من نه زمان تفریح دارم نه خوش گذرونی با دوستا جمع میکنم بلکه ...

دقیقا پولدارها نفوذ زیادی دارن تو نهادها و شرکت های مهم  حتی تو ادارات دولتی حتی اگه بچش تنبل ترینم باشه حداقل حداقلش یه کاری براش جور می کنه ولی بی پول و بی پارتی هر چی زحمت بکشه هیچ فایده ای نداره  هیچ جا جایی نداره .اگه بچه پولدار باجنم باشه که دیگه وارث کار و بار پدر میشه و آیندگانشم تامینن

فقط درصدی ، ولی خیلی پولدار دور از جون سرطان و ایدز و..... گرفتن سلامتی بزرگترین نعمته بعدش پول

۱.اگه احتمال درمان یه بیماری ده درصد باشه،  پولدار می‌تونه شانس استفاده از کل این ده درصد رو داشته باشه. ولی بی پول اون ده درصد شانس رو هم از دست میده.

۲. هیچ آماری تا حالا نشون نداده که بیماری های سخت تو قشر ثروتمند بیشتره که تا حرفی از پول می‌شه میگید مهم سلامتیه. مگه پولدار بودن مساوی با بیمار بودنه؟

وای ازاین نظر بله اما آینده بستگی به خودش نداره آیا

بله اینکه موفق بشن به خودشون بستگی داره

ولی به نظرت کسی ک کم کمش ۵٠٠میلیون پشتوانه داره پدرش بهش داده

با کسی ک پول نداره یدونه از ابزارای کارشو بخره مثل همن؟؟ 

هردو تلاش میکنن درست ولی شخص دوم پدرش درمیاد تا بعد سالیان سال با سگ دو زدن به مرحله بچه پولداره برسه

در حالی ک اون وقت بچه پولداره تو پنت هاوسش لم داده 

این تازه تونسته ی خونه۹٠متری بخره

بلههه

کاری به شما ندارم ولی من کلا با سیستم رفاه کامل مخالفم بچها تا وقتی بچه هستن قابل کنترل هستن بعد که ...

بله درسته

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
دقیقا پولدارها نفوذ زیادی دارن تو نهادها و شرکت های مهم حتی تو ادارات دولتی حتی اگه بچش تنبل ترینم ...

والا دروغ چرا خودمو ب در و دیوار زدم برای پیدا کردن کار تعطیلی خاصی ندارم حتی تعطیلات رسمی تهش ۱۲-۱۳ تومن خداروشکر اما دندون حتی قسطی باید درست کنم دنبال راه اندازی کار جدیدم عصرها هم برم بلکه به آرزوهام برسم اما اون زندگی کرده با پول پدرش الان من سلامت روان دارم یا اون پول همه چیزه

اما من هرگز بچه هامواینجورتربیت نکردم تاخودم نخوام چیزی براشون نمیگیرم درست تورفاه هستن اما تاخودم ا ...

از تو دل بچتون خبر دارین؟ 

احتمالا الان سنشون کمه ولی مطمئن باشین به ۱۹ برسن توان برطرف کردن نیازاشونو به طور کامل ندارین با مثال اگه خواستین بهتون ثابت میکنم 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
بله اینکه موفق بشن به خودشون بستگی دارهولی به نظرت کسی ک کم کمش ۵٠٠میلیون پشتوانه داره پدرش بهش داده ...

۵۰۰ تومن خیلی کمه

اما موافقم

کار درستی می کنین مطمین باش پول در خدمت این بچه ها باشه آیندشون تضمینه.در واقع پول و عقل رو در کنار هم به کار میبرید .

چون بدون پول هیچ کاری نمیشه کرد نه میشه سمت هنر و کار آزاد رفت نه درس‌خوندن .وقتی منی که جون میکنم پ ...

من الان دارم دودوتا چهارتا میکنم ببینم از کدوم هزینم بزنم ک بتونم کتابمو بخرم🙃💔

۱.اگه احتمال درمان یه بیماری ده درصد باشه، پولدار می‌تونه شانس استفاده از کل این ده درصد رو داشته ب ...

من اصلا دوست ندارم پولدار مریض باشم 

دایی من سرطان داشت وضع مالیشم بد نبود ولی نموند .

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
من الان دارم دودوتا چهارتا میکنم ببینم از کدوم هزینم بزنم ک بتونم کتابمو بخرم🙃💔

الهی عزیزم😒