2777
2789
زمان ما کارتونا بهتر بود اینقد هایده رو دوست داشتم خواب دیدم کلارا با کالسکه اومده تو محلمونولی الا ...

والا اون موقع هم همش داستان بدبختی و بیچارگی و آوارگی  کشیدن بود که یه دختره بود با یه خر اسمش یادم نیست حنا دختری در مزرعه داستان کوزت دختر کبریت فروش هایدی هم همچین خوشبخت نبود حتی بابا لنگ دراز و آنشرلی هم بدبختی داشتن

کورالین یه جایی داشت درباره چشم دراوردن و ایناهمون صحنه رو بچه ببینه کابوسش میشه تااا چندین سال

منم بچه بودم دیدمش خیلی دیالوگاشون دارکه  ... 

با خودم میگم واااقعا با چ عقلی رفتم دیدم :/ 

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اون موقع هم همش داستان بدبختی و بیچارگی و آوارگی کشیدن بود که یه دختره بود با یه خر اسمش یادم ...

سختی بود 

ولی نشون میداد ک چطور از سختی عبور کنیم

پرینو یادته چطور برا خودش کفش و دامن دوخت

دختر مستقلی بود من نمیگم بچه های الانی اون مدل باشن ولی ای کاش صبورتر بودن توقعشون کمتر بود  یه کم مهارت زندگی داشتن

مقصرم ما والدینیم

والا اون موقع هم همش داستان بدبختی و بیچارگی و آوارگی کشیدن بود که یه دختره بود با یه خر اسمش یادم ...

سریالای دهه ۶۰ ای ی چیز مشترک دارن..

اکثرا دارن دنبال مامانشون میگردن🥲😂

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

داستانش چجوریه؟ی خلاصه میگی ازش؟

سرچ کنی ویکی پدیاش میاد راجب تاثیر جنگه سکانس آخرش خیلی خیلی دردناکه من هیچی ازش یادم نیست ولی بعد از این همه سال هنوزم که هنوزه آخرشو فراموش نکردم

کورالین مناسب بچه ها نیست با اینکه رده سنی pg هست ولی ژانرش ترسناکه، من خیلی دوستش دارم چندبار هم دی ...

توی سبک خودش یه شاهکار هنریه منم چندین بار دیدمش ولی برای بچه ها حتی قابل درک به صورت کلی هم نیست 

توی سبک خودش یه شاهکار هنریه منم چندین بار دیدمش ولی برای بچه ها حتی قابل درک به صورت کلی هم نیست

بچه ها خواهرم اینقدر دیدنش دیالوگاش رو باهاش تکرار میکنن دیگه نمیدونم چیزی هم ازش فهمیدن یا نه 

بچه ها خواهرم اینقدر دیدنش دیالوگاش رو باهاش تکرار میکنن دیگه نمیدونم چیزی هم ازش فهمیدن یا نه

اندازه ی درک خودشون آره من هم بچگی دیدمش هم بزرگسالی ولی نکته های مخفیش الان به چشمم میاد نه اون موقع 

هزارتوی پن هم توی بچگی دیدم اینم خیلی وحشتناک بود من توی بچگی ارزش هنری فیلم رو درک نمیکردم درصورتی که واقعا جزء شاهکارهای هنری شناخته میشه فقط ترسش رو درک میکردم