2777
2789
عنوان

چرااونهایی که پولدارن میگن خوش بحال بچه هاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 66 پست
پول توی زندگی خیلی مهمه خیلی خیلی خیلی مهمه لطفا از این قضیه نگذرید

نه دیگه به این شدت

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ در رفاه بزرگ میشه نه اینکه تو حسرت یه بسته پفک بمونه

حالا در حد پفک که نیست ولی پولدار باشه آدم زودتر به همه چی میرسه با رنج کمتر و با آسیب کمتر . .تحصیل و کار و ازدواج و خونه و ماشینش خیلی زودتر فراهم میشه تا بچه کارگر و کارمتد 

یه مثال میزنم دوتا دختر همسن ۲۸ ساله ایم من نه زمان تفریح دارم نه خوش گذرونی با دوستا جمع میکنم بلکه یه ماشین بخرم تازه بعدش برم مسافرت و .....

اما اون بعد گواهینامه سریع پدرش ماشین خرید بردش سرکار با حقوق عالی و زمان کم تمام سفرهارو رفته و الان فکر خونه جدا کردنه 

منکه هر چی پولدار دورو برم میبینم بچه های پرتوقع دارن که با هیچی خوشحال نیستن .مادر پدرا دلشون خوشه ...

اما من هرگز بچه هامواینجورتربیت نکردم تاخودم نخوام چیزی براشون نمیگیرم درست تورفاه هستن اما تاخودم اجازه ندم حرفی نمیزنن

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
درصد زیادی از سلامتی رو هم پول تضمین میکنه. تغذیه مناسب و کافی، پول کافی برای درمان و...

فقط درصدی ، ولی خیلی پولدار دور از جون سرطان و ایدز و..... گرفتن 

سلامتی بزرگترین نعمته بعدش پول

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
یه مثال میزنم دوتا دختر همسن ۲۸ ساله ایم من نه زمان تفریح دارم نه خوش گذرونی با دوستا جمع میکنم بلکه ...

بله درسته

حالا در حد پفک که نیست ولی پولدار باشه آدم زودتر به همه چی میرسه با رنج کمتر و با آسیب کمتر . .تحصیل ...

بله درسته