2777
2789
عنوان

چرااونهایی که پولدارن میگن خوش بحال بچه هاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 66 پست
من الان دارم دودوتا چهارتا میکنم ببینم از کدوم هزینم بزنم ک بتونم کتابمو بخرم🙃💔

متاسفانه من حتی شرایط اینکه کتاب دست دوم هم بخرم ندارم 

دهم و یازدهم رو گوشی خوندم ولی دیگه چشام ضعیف شده ..

کاری به شما ندارم ولی من کلا با سیستم رفاه کامل مخالفم بچها تا وقتی بچه هستن قابل کنترل هستن بعد که ...

فرزندان اطرافیان ثروتمند من مثل والدینشون موفق و موجه هستن.

هر چند نظر و تجربه شخصی من و شما قابل تعمیم به کل جامعه نیست و فقط آمار رسمی می‌تونه این مساله رو تایید یا رد کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درستی می کنین مطمین باش پول در خدمت این بچه ها باشه آیندشون تضمینه.در واقع پول و عقل رو در کنار ...

بله چندتا کاربرای آیندشون کردیم ازبچگی اما بزرگ بشن نمیخوام بهشون بگم که تنبل بشن 

هروقت نیازداشتن کمکشون کنم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
والا دروغ چرا خودمو ب در و دیوار زدم برای پیدا کردن کار تعطیلی خاصی ندارم حتی تعطیلات رسمی تهش ۱۲-۱۳ ...

دقیقا حرفهات درسته .منم هر چی تو زندگی دوییدم به جایی نرسید .خیلی درس خوندما ولی هیچی .ولی بچه پولدار با یه لیسانس از دانشگاه آزاد بی نام و نشان تو یه شرکت یا اداره خوب استخدام شده بعد میاد پزم میده آدم زورش میاد

فرزندان اطرافیان ثروتمند من مثل والدینشون موفق و موجه هستن.هر چند نظر و تجربه شخصی من و شما قابل تعم ...

بله بستگی به تربیت داره

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
همیشه سلامت باشید.هر کی پولدار میشه بیمار هم میشه؟دور از جونتون دوست دارید بی پول بیمار باشید؟

عزیزم 

من گفتم بی پول بسلامت !!!!!

برای من الویت اول سلامتیه و همچنین پول بعد سلامتی 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خوش بحالت ک۵٠٠برات کمه واسه من آرزوعه خدا بیشتر بده بهتون♥🤲🏻

عزیزم خب واقعا بااین مبلغ هیچ کاری نمیشه کرد

پول توی زندگی خیلی مهمه خیلی خیلی خیلی مهمه لطفا از این قضیه نگذرید

آخه هدف عادی سازیه، میفهمی که چی میگم😏

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

چون مدرسه خوب میره کلاس خوب میره غذای خوب میخوره مسافرت خوب میره

نه بچه های اینجا که تو تاپیکا میبینم تو حسرت شامشونن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

وای ازاین نظر بله اما آینده بستگی به خودش نداره آیا

بخشی از آینده جنم خود بچه است ولی بخش بزرگیش سرمایه و آموزش و‌حمایت مالیه. 

بچه ای که پول نداره تا فن و هنری یاد بگیره باید چکار کنه؟ به قرض درس خوند و مثلا مهندس شد چندسال باید کار کنه ‌پس انداز کنه تا بتونه یه ماشین معمولی بخره؟ من یدونه بچه دارم از حالا دارم شبانه روز کار میکنم براش یه خونه کوچیک خریدم و مقداری پس انداز تا وقتی مستقل شد از زیر صفر شروع نکنه. بلکه بتونه با جنم و تلاش خودش تبدیل به احسن کنه 

بخشی از آینده جنم خود بچه است ولی بخش بزرگیش سرمایه و آموزش و‌حمایت مالیه. بچه ای که پول نداره تا فن ...

انشالله