2777
2789

سر جریان طلاق پدر مادرم بود من بی گناه من بی تقصیر 

بابام چون خیلی فشار روش بود و اعصابش خورد بود 

جلو مردم منو گتک زد بدجوری هم زد دستش سنگین 

خیلی ناجور لباسام پاره شد 

انگار یه تیکه از قلبمو کندن خیلی گریه کردم به هیچ کس نگفتم 

گفتم پخش میشه برای خودم بده 😭گفتم میگن دختره بابا پشتش نیست پس بزار ما هم هرجور دلمون مبخواد باهاش رفتار کنبم 😭💔ریختم تو خودم 

اون روز بیشترراز درد جسمی روحم درد میکرد 

از اون روز یکسال میگذره ولی تو این ماه خیلی بی قرار بودم 

چند شبه مدام گریه میکردم اعصاب خوردی درست میکردم 

اخرش پدربزرگ مادریم اومد گفت درد دلت چیه 

چرا هیچی نمبگی چته پس از چی ناراحتی

مامانمم اومد گفت چرا انقد گریه میکنی چی شده مگه

منم ماجرای پارسال رو تازه دیشب براشون گفتم 

و قسمش دادم به کسی نگه 

نمیدونم کار اشتباهی کردم یانه 

باید همون جور مثل یک راز تو سینه نگه میداشتم 

از دیشب هم حس خالی شدن دارم هم ناراحتم که چرا این رازمو گفتم به مامان و پدربزرگم 

کارم اشتباه بود؟💔یجور حس میکنم پیششون ارج و قربم اومد پایین یجور انگارراین پشتش خالیه این کسی نداره

یجور حس بی کسی تجربه کردم دیشب

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته .طلاق گرفتند. ما هم یه همسایه داریم  روانه و معتاده مرده، تمام کوچکه از فحشاها و رفتارهاش داغون شدن خانوادش بدتر ، چند بار دخترشو از خونه بیرون کرد داد و بیداد میکرد دخترش ، درو میکوبید توی کوچکه قلط می خورد پلیس اومد خلاصه همیشه اینجوری بود دخترش رفت خونه گرایه کرد

ببین بابات بوده و تو وضعیت روانی و عصبی خیلی خیلی بدی بوده

تو چون قبلا کتک نخورده بودی و احترام همیشه بین خودت و بابات بود احساس حقارت میکنی

حقیقت اینه که کار بابات بد بود ولی تو ذهن تو قضیه خیلی خیلی بزرگتره وگرنه واقعا اونقدرا هم چیز بزرگی نیست

مطمعن باش مامانت و پدر بزرگت هم از نظرشون اونقدرا چیز بزرگ و خاصی نیست و فقط برای خودت که ناراحتی ناراحت شدن

بهتره به خودت یاداور کنی که اونقدرا هم چیز وحشتناکی نیست و ذهنت دست برداره از این بزرگنمایی هاش 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
خیلی حس بدیه . منم همین حس تلخو تجربه کردم . سعی کن توقع محبت اصلا از نداشته باشی . فقط ازش متنفر با ...

درد جسمم خوب شد رفت

اما روحم هنوز گرفته بود بعد یکسال همین تایم باز بی قراری میکردم

حالم خیلی بد بودا

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
سخته .طلاق گرفتند. ما هم یه همسایه داریم روانه و معتاده مرده، تمام کوچکه از فحشاها و رفتارهاش داغون ...

اگه منم پشتوانه مالی داشتم می زفتم

ببین بابات بوده و تو وضعیت روانی و عصبی خیلی خیلی بدی بودهتو چون قبلا کتک نخورده بودی و احترام همیشه ...

یکم ناراحتم که چرا به مامانم و پدر بزرگم گفتم 

میگم نکنه یجا بگن بااینکه کلی قسمشون دادم 

نمیدونم چه کنم

یکم ناراحتم که چرا به مامانم و پدر بزرگم گفتم میگم نکنه یجا بگن بااینکه کلی قسمشون دادم نمیدونم چه ک ...

نمیگن بابا چرا فکر میکنی انقدر مهمه

خدارو شکر الان حالت خوب شده دیگه بهش فکر نکن بیخود خودتو عذاب نده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اگه منم پشتوانه مالی داشتم می زفتم

اشکال نداره که گفتی انشاءالله حمایت اونها ازت بیشتر میشه 

پدرتم حالش بدبوده شاید غصه میخورده چرا این دخترهم پای ما داره بدبخت میشه 

با پدرت صحبت کن وحرفهاشوگوش کن

نذار کینه بشه.....

نه به اون چشم که میگی نگاهت نمی کنند اتفاقا میگن دخترمون چه خانم بوده که تا حالا هیچی نگفته و ارزشش براشون بیشترشده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶