بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی فک نکنم نشانه افسردگی باشه مگه اینکه اتفاقی تو خونتون افتاده باشه یا جدیدا خودت ب شیرینی همینجوری علاقه پیدا کردی من خودم جدید حالم واقعا افتضاحه و هیچی دلم نمیخواد بخورم بیشتر روزا گشنمه ولی میلی ندارم
🤭منم خودم. و داغون میکنم از بس میخورم خدایی شیرینی و چیپس و سیب زمینی سرخ کرده و پفک عشقن،😋خدا حالاهمش رو میخوام،🤕😂
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
منم شیرینی و پفک فقط😂🥺 زیاد نخور توام ضرر داره من گاهی جلو خودمو میگیرم ولی جدیدا در مورد شیرینی د ...
من پفک که زیاد نمیخورم ولی شیرینی خودم درست میکنم بیشترش رو خودم میخورم،🤭
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚