2777
2789
عنوان

خیلی دلم شیرینی میخواد🍨🍇

286 بازدید | 29 پست

وای جدیدا اینجوری شدم همش چیزای شیرین هوس میکنم کیک شکلات بستنی یعنی حس میکنم چیز شیرین بهم نرسه میمیرم🤌🏻😐🥞🍨🎂🍧🍰🍬

دلیلش چی میتونه باشه ؟ اینجوری شدین؟

ممکنه به خاطر استرس باشه ؟ ابن مدت خیلی فشار روانی و استرس رومه

💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نه اصلا حتی وقتی سیرم اینجوری میشم🥲

ولی فک نکنم نشانه افسردگی باشه مگه اینکه اتفاقی تو خونتون افتاده باشه یا جدیدا خودت ب شیرینی همینجوری علاقه پیدا کردی من خودم جدید حالم واقعا افتضاحه‌ و هیچی دلم نمیخواد بخورم بیشتر روزا گشنمه‌ ولی میلی ندارم

نامممرررررد😂نوش جونت باشه از طرف من بخور🤣🤣🤣

🤭منم خودم. و داغون میکنم از بس میخورم خدایی شیرینی و چیپس و سیب زمینی سرخ کرده و پفک عشقن،😋خدا حالاهمش رو میخوام،🤕😂

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

🤭منم خودم. و داغون میکنم از بس میخورم خدایی شیرینی و چیپس و سیب زمینی سرخ کرده و پفک عشقن،😋خدا حال ...

منم شیرینی و پفک فقط😂🥺 زیاد نخور توام ضرر داره من گاهی جلو خودمو میگیرم ولی جدیدا در مورد شیرینی دیگه نمیتونم مقاومت کنم

💛
منم شیرینی و پفک فقط😂🥺 زیاد نخور توام ضرر داره من گاهی جلو خودمو میگیرم ولی جدیدا در مورد شیرینی د ...

من پفک  که زیاد نمی‌خورم ولی شیرینی خودم درست میکنم بیشترش رو خودم میخورم،🤭

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم شیرینی و بستنی و پفک اگه یه روز نخورم میمیرم😄

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران