2777
2789
عنوان

لباسی که خریدم رو میخوام پس بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 37 پست
نه دیگه وقتی شستی و ایطور شده ک نهتو لباسشویی گزاشتیش مگه؟

نه بابا لباسشویی ننداختم

تو یه لگن یکم آب ریختم و خوشبو کننده ریختم 

حتی مایع لباسشویی هم نریختم فقط خوشبو کننده

با دست یکم این ور و اون ور کردم گذاشتم خشک شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس میگیره میدونم

عکس بده من چنین کتی ندیدم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

نخیر. شستی خرابش کردی الان میخای پس بدی؟؟؟؟؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه بابا لباسشویی ننداختمتو یه لگن یکم آب ریختم و خوشبو کننده ریختم حتی مایع لباسشویی هم نریختم فقط خ ...

اول گفتی نرم کننده!

به هرحال کارت اشتباه بوده یعنی چی خوشبوکننده ریختم!!!

میخواستی بوی خوب بده عطری ادکلنی میزدی

پس میگیره میدونم

در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته. مطمئن باش اگرم پس بگیره کلی تو دلش فوشت میده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ببین شما آوردی لباسو شستی یعنی اون لباس عملاً دست دوم حساب میشه حتی اگه بتونی فروشنده رم گول بزنی بهش بفروشی پسش بدی با وجدان خودت می‌خوای چطوری کنار بیای شاید اون آدمی که بعد از شما بیاد بخره اگر بدون اون لباس دست دوم نمی‌خش پس مطمئناً نمیگه که فروشنده این لباس یه بار استفاده شده می‌فروشدش بهش

خودت وجدانت راضی میشه واقعا؟البته که هیچ فروشنده ایی قبول نمیکنه اینارو بهش بگی

موردی نداره که بخوام وجدانم رو راضی نگه دارم

اولا لباس دست دومه و بوی بشدت بدی هم داره همین که آوردم تمیز شستمش باعث میشه کسی که بعد از من میخرتش دیگه نیاز به خوشبو کردنش نداشته باشه 

دوما گفتم که فروشنده آشناست و نبود هم بازم صادقانه توضیح میدادم بهش 

متوجه نمیشم چرا بدون اینکه اجازه بدین کامل توضیح بدم انقدر جبهه می گیرین

چرا باید پس بدی و اونم پس بگیره؟؟؟آدم کت مجلسی که هنوز تن نزده اونم جنس آینه ای میندازه میشوره!؟چقدر ...

من کت رو نشستم فقط چون دست دومه و بوی بدی داره انداختمش تو خوشبو کننده تا بوی خوبی بگیره

بعلاوه شما خودت چیزی از ادب و احترام حالیتون میشه عزیز؟