2777
2789
عنوان

لباسی که خریدم رو میخوام پس بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 37 پست
اول گفتی نرم کننده!به هرحال کارت اشتباه بوده یعنی چی خوشبوکننده ریختم!!!میخواستی بوی خوب بده عطری اد ...

سافتلن یه مایع داره که طلایی رنگه هم نرم کننده ست هم خوشبو کننده بابا من از کجا بدونم انقدر گیر میدین به اسمش آخه خب آخه دست دومه بوی تندی داره با عطر و ادکلن نمیشد بوش بره

ببین شما آوردی لباسو شستی یعنی اون لباس عملاً دست دوم حساب میشه حتی اگه بتونی فروشنده رم گول بزنی به ...

عزیز خود لباس ذاتا دست دوم هستش اونیم که بعد از میخواد بخرتش حداقل من اون بوی تندی که داره رو بردم بعلاوه من کامل با فروشنده صحبت می کنم راجع بهش 

و قرارم نیست کسی رو گول بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خرابش نکردم

خوب عزیزم نگفتی دست دو هست. اگه دست دو هست برگردون به خودش.اگه قبول کرد. من فک کردم نوئه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خوب عزیزم نگفتی دست دو هست. اگه دست دو هست برگردون به خودش.اگه قبول کرد. من فک کردم نوئه

واقعیتش من فقط چون اولین بارم بود پارچه ی آینه ای میخریدم و نمیدونستم آینه هاش می ریزن گفتم این تاپیک رو بزنم راهنمایی بخوام ببینم پس بدم یا نه 

فک نمیکردم اینکه دست دومه یا قرار نیست کسی رو گول بزنم و اینارم باید توضیح بدم بعضیا واقعا تند برخورد کردن تعجبم از اینه با این لحن و زود قضاوت کردنشون دقیقا چطوری خواستن درس وجدان یاد بدن!

واقعیتش من فقط چون اولین بارم بود پارچه ی آینه ای میخریدم و نمیدونستم آینه هاش می ریزن گفتم این تاپی ...

ببین اگه نو بود اینکارو میکردی کارت زشت بود. اما الان میگی خودش دست دو بود. قضیه خیلی فرق داره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ببین اگه نو بود اینکارو میکردی کارت زشت بود. اما الان میگی خودش دست دو بود. قضیه خیلی فرق داره

خب آخه اگه نو بود که بوی بد نداشت و در نتیجه اصلا نمی داختمش که توی خوشبوکننده🤦‍♀️