2777
2789
😂😂😂دیروز از مسافرت برگشتیم خواهرم ی چنتا عکس ازمون گرفته فرستاد نگا کنم افسرده شدن

درکت میکنم😅

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد بخواد خيانت كنه چاق و شكم گنده هم باشه كارشو مي كنه! چاقي به هيچ وجه واسه سلامتي خوب نيست ظاهر هم كه فقط پي و چربي باشه تو ذوق مي زنه بعضي نظرات رو خوندم موندم شوخيه يا جدي اگه جديه كه كلا رد دادين

مرد بخواد خيانت كنه چاق و شكم گنده هم باشه كارشو مي كنه! چاقي به هيچ وجه واسه سلامتي خوب نيست بعضي ن ...

دقیقا منم تعجب کردم ولی ترسیدم چیزی بگم

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
منم دوست دارم شوهرم خوشتیپ باشه خیلی ولی رژیم نمیگیره خوب   البته بعد ازدواجمون چاق شد فک کنم ...

اره تا بهش میگم وزنتو کم کن میگه تو خودت باعث شدی من چاق بشم من اینجوری نبودم ک😁

دهنم رو اب انداختی عزیزم با این رژیم .. خیلی خوبه  منم سعی میکنم اینطوری غذا بخورم. مرسی

بیشتر سالم خوریه

من خودم همیشه لبنیات کم چرب میخرم

خیلی به ندرت کره و خامه و نوشابه و ابمیوه میگیرم

ته دیگ خیلی وقته نخوردم!

فعلا وزنم بد نیس ولی دوس دارم 4 کیلو کم کنم که قلمی بشم:)))

البته یه تایمایی از دستم در میره میفتم رو فاز خوردن به فوریت هم تپل میشم

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مرد بخواد خيانت كنه چاق و شكم گنده هم باشه كارشو مي كنه! چاقي به هيچ وجه واسه سلامتي خوب نيست ظاهر ه ...

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
دقیقا منم تعجب کردم ولی ترسیدم چیزی بگم

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است