2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش سالاد خیلیدرست کن،سالاد بدون سس با آبلیمو و روغن زیتون کیک و کلوچه هم تعطیل کن جایگزینش میوه باشه غذاهاتم کم چرب کن و سعی کن بیشتر غذاهایی درست کنی که چاق کننده نباشه مثلا ماکارونی و لازانیا و اینا کمتر عدسی و خوراک لوبیا و غیره رو که کم کالری تره رو بیشتر بذار تو برنامه غذاییت

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
بیکاری خواهرم داری واسه خودت بلای جون پرورش میدی !!! بذار اینقدر بخوره تا بترکه فردا خوش تیپ بشه متن ...

اخه من دوس ندارم من خودم لاغرم وقتی میخوام عکس بگیریم افسرده میشم واس همون عکسو گذاشتم کنار

اخه من دوس ندارم من خودم لاغرم وقتی میخوام عکس بگیریم افسرده میشم واس همون عکسو گذاشتم کنار

منم اتفاقا لاغرم شوهرم بدعکسه از وقتی چاق شده بدتر شده

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

یه کاسه سالاد بدون سس بده بهش بگو بخور تا غذا رو بکشم

نیم ساعت بعد غذا بده بعش دیگه زیاد نمیخوره

شام هم 7 شب دیرت نباشه یه چیز ساده مثل عدسی ،لوبیا یا یه همچین چیزایی.

ته دزگ نداشته باشه برنجت

کوکو کتلت ماکارانی الویه 3ماهی یکبار درست کن پرکالری ان

کلا بیشتر غذاهای پختنی مثل تاس کباب درست کن تا سرخ کردنی.

بعد از ظهرا یا شبا بگو بریم پارک ، پیاده برزن که کمی تحرک داشته باشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

لباس خوشگل بپوش تو عکس ژست هم بگیر کنارش عکس بگیر بعد قابش کن بذار جلوی چشمش .. بذار   بدونه خانمش چقدر از نظر تیپ و قایفه بهش سرتره ... مردای ایندوره کچل و چلاق هم باشن تا شلوارشون دو تا بشه میپرن  و دم در میارن  . وای به حال مردی که ز نش  لاغرش کنه    دو نفر بهش برسن اوه اوه چه خوش تیپ شدی .. اگه دیگه این مرد رو جمع کرد محالهههه .. حالا از من نصیحت خوشگلم   

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
شوهر من 178 قدشه 76 وزنش ولی شکم داره😐

شوهرمن فقط مشکلش شکمه بقیه هیکلش با اینکه وزنش زیاده اما رو فرمه

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

منم دوست دارم شوهرم خوشتیپ باشه خیلی ولی رژیم نمیگیره خوب   البته بعد ازدواجمون چاق شد فک کنم مشکل از آشپزی خودمونم باشه 

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛
یه کاسه سالاد بدون سس بده بهش بگو بخور تا غذا رو بکشم نیم ساعت بعد غذا بده بعش دیگه زیاد نمیخوره ...

دهنم رو اب انداختی عزیزم با این رژیم .. خیلی خوبه  منم سعی میکنم اینطوری غذا بخورم. مرسی

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است