2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولر

من خاطره بدی دارم هم از کلاس حضوری هم آنلاین..هیچ کدوم از مربیا جواب منو نمیدادن خصوصا کلاس انلاین تا قبل پرداخت پول میگفت راهنمایی تا بی نهایت هست تضمینی بعد تو همون اول راه الگو کشی ب مشکل خوردم دیگه جوابمو نداد

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
میشه تو خانه یاد گرفت خیاطی رو یا باید دوره برم. من شغل دارم می خوام بتونم برای خودم یا بچه ام لباس ...

اگه مبتدی مبتدی هستن که دوره لازمه ولی اگه حضوری نمیتونین برین با کلاسای آنلاین راحتتره که با ویدیوعه هر وقت خواستین میتونین برین ببینین

با همون چرخ خیاطی ساده هم میشه بقیه اش همون وسیله های الگوسازی و دوخت و ایناس

فقط اینکه دوره کودک و دوره نازکدوز هر کدوم یه دوره جداست ولی دیدم کساییو که دوره کودک شرکت کردن برای خودشونم لباس فری سایز تونستن بدوزن

من خاطره بدی دارم هم از کلاس حضوری هم آنلاین..هیچ کدوم از مربیا جواب منو نمیدادن خصوصا کلاس انلاین ت ...

وای منم اولا یجا حضوری میرفتم همین بود بزور دنبال مربی میفتادم که سوال دارم بیا جواب بده 

تو حضوری از آموزشا فیلم میگرفتی؟ چون فیلم بگیری و بعدا به مشکل بخوری چند بار نگاه کنی حل میشه 

یا برای دوخت و برش اگه میدونی میخوای تو دوختنش گیر کنی روی پارچه پاترون تستی بدوز بعد خودت اونقد پارچه هارو با روشهای مختلف بهم وصل کن تا متوجه بشی

ولی ول نکن حیفه🙂

وای منم اولا یجا حضوری میرفتم همین بود بزور دنبال مربی میفتادم که سوال دارم بیا جواب بده تو حضوری از ...

اره فیلم گرفتم اما یقه ها رو نبودم بچه ها فیلماشونو نفرستادن برام درصورتیکه من همیشه میفرستادم

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
اره فیلم گرفتم اما یقه ها رو نبودم بچه ها فیلماشونو نفرستادن برام درصورتیکه من همیشه میفرستادم

وایی نمیتونی دوباره ازشون بخوای؟ 

البته یچیزی بگم؟ وقتی الگو بالاتنه و یقه های ساده مثل یقه گرد و خطی و اینارو درک میکنی که چرا مثلا لغی میگیری یا چرا انتقال پنس میدی قشنگ برات جا میفته بعد از یجایی به بعد اصن خودت میتونی یقه طراحی کنی 

الان من اولا سر یقه انگلیسی و امریکایی و اینا میموندم اصن نمیفهمیدم چجوری و از رو چه حسابی رو الگو طراحی میشن حتما جزوه بغلم بود ولی همین اولای عید یه یقه پاپیون دار مد نظرم بود تا حالا هم ندوخته بودم ولی تونستم خودم طراحی کنم بعد اینکه برش زدم یجوری هم دوختشو جمع کردم کامل شد