2777
2789
عنوان

زن همسایه

951 بازدید | 45 پست

لطفا بیاین نظر بدین ، من شوهرم روزها خونه س و در طول روز ممکنه چندبار برای خرید و کارهای دیگه بره و بیاد . برعکس رویرو زن مطلقه س و کناری هم شوهرش شب میاد خونه و در طول روز هم روبرویی گاهی وقتا ولی کناری تقریبا همیشه در خونه ش رو تا آخر باز میزاره . چند بار مشکوک شدم رفتم به هوای انباری و زباله گذاشتن میبینم با لباس خواب دقیقا روبروی در به طرز بدی روی مبل نشسته و وقتی میبینه من دیدمش میاد درو میبنده ولی شوهرم که میره و میاد درش همچنان بازه ، ی مدتی فکر کردم مقابل به مثل کنم ولی نمیخوام ی همچین آدمی باشم و نمیخوام شوهرم هم ناراحت کنم . در ضمن با این دوتا به دلیل همین کاراشون هم سلام و علیک ندارم . حالا فکر کردم منطقی با شوهرش صحبت کنم بنظرتون چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطلقه کیه پس؟مطلقه چکرده؟

دو همسایه ی روبروی واحد اینا هستن یکی مطلقه اون یکی زن و شوهر در جفتشونم باز هست و بقیه ی ماجرا

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
چه بی شخصیته چرا باید در خونه رو باز بزاره اونم با اون وضع.

بدخواهی ، چون من بار اولی که اوم جلوی در خونمون ساعت 11.5 صبح که چرا صدا میاد من به روش آوردم تمام سو صداهاش رو اینکه تا 4 صبح توی آشپزخونه سر و صدا میکنه و کم آورد . همون روز هم دکمه لباسشو باز گذاشته بو و سینه ش دیده میشد . چون دیدم خیلی بی ادبه دیگه باهاش حرف نزدم و دشمن شده

به شوهرت هیچی نگو که هی حساس بشه و هی بخواد چشمش بچرخه،،،، خودت با فضولی کردن زنه رو اذیت کن تا سری بعدی در خونشو ببنده،، مثلا هر روز به بهونه تمیز کردن در خونه برو جلو در خیره خیره نگاه بنداز تو خونشون،،، حتی اگه دیدی نگاهت میکنه، هی گردن بچرخون خونشو دید بزن، یا وقتی صدایی میاد در رو باز کن هی نگاش کن، انقد نگاش کن تا دیوونه بشه، وقتی هم پرید بهت گفت چرا انقد نگاه میکنی با خونسردی بگو (عه وا خب عزیزم در خونه رو باز میذاری که نگاه کنیم دیگه منم دارم نگاه میکنم) هی هر روز برو نگاه بنداز اشکال نداره اگه در رو میبنده، وقتی هی بری نگاه کنی و هی بیاد در رو ببنده دیوونه میشه یا مثلا به بهونه طی کشیدن در خونه یه سطل آب خالی کن توو راهرو بعد جوری خالی کن که آب بریزه توو خونش، باز اگر غر زد با خونسردی بگو عزیزم میخواستم اینجا رو تمیز کنم دیگه در واحد که باز باشه همین میشه