2777
2789

دیشب ساعت ۱۲اینا بود داشتم با دوست پسرم راجب گوشی صحبت میکردیم پیام میدادیم بعد یهو پیام داد نوشت اسمش فاطمه بود مثلا اسم من

بعد گفتم حالت خوب نیس چی میگی اسم منو چرا میاری بعد ی خندید نوشت اونم اسمش فاطمه بود بعد گفت داشتم پیام عاشقانه میفرستادم کامل جا نمیشد تو پیامم میخاسم اخر پیام اسمتو بزارم ارسال نشد جدا فرستادم بنظرتون مشکوک نیس

بهش گفتم راجب من داری ب کی میگی و میگی اسمش فلان بود کلی قسم خورد و گفت تو ناموس منی چرا باید راجبت با کسی صحبت کنم ولی من باور نکردم

هیچوقتم پیام عاشقانه نمیفرستاد اولین بار بود

بعد گفت با مدرک هم ثابت میکنم ک دروغ نمیگم😐نظر شما چیه

نه مشکوک نیست از کذم ریختنای آماتوری پسرا میخوان ذهن دخترا رو درگیر کنن من بودم میگفتم به ی ورم 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.