2777
2789
عنوان

با اینجور مامانی باید چیکار کرد

111 بازدید | 14 پست

انگار بچه اس ۵۲ سالشه هر کاری طبق خودش پیش نره داد جیغ میزنه زود قهر میکنه من یه ذره جم بخورم از جام صدتا فحش میده کار هر روزشه 

بعضی وقتا حس میکنم من مامان اونم :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا از یه چیزی رنج میبره ... که قابل گفتن نیست و جای بحث زیاد داره وتمومی نداره

هیچی نمیگه اخه میپرسیمم هیچی نمیگه 

پیش روانشناسم بردیم میگه مادرتون سالمه شما مشکل دارین 

جلو بقیه نقش بازی میکنه جوری که من خودمم بغضی وقتا باورم میشه چه برسه به روانشناس

دلیل خاصی داره بنظرتون؟

چون مادرم مجرده فعلا مطلقه از یه آقایی خوشش اومده.  چند ساله 7سال..وعقاید دینی متفاوتی دارن .و یسری مشکلات جزئی 

که چالش برانگیز شده  ... 

وتوی خونه ما همین آش کاسه هستش متاسفانه همیشه بحث جدال تمومی نداره 

انواع توهین ..سرکوفت .. لفضی که جیگر ادمو میسوزونه ..و ایراد گرفتن بیخود وبی جهت ... حالا اینجا ما باسازش هم می رقصیم..بازم ایراد 

مامان منم خیلی پرخاشگره جیغ و فحش میده

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228