2777
2789
عنوان

مدتیه خواب های ناآرام میبینم

245 بازدید | 17 پست

چی کار کنم ؟کاملا هم بی معنین ، داخل خواب هم فشار روحی و روانی زیادی تحمل میکنم 

نمی‌دونم چیکار کنم خسته شدم ، موقعی که از خواب بیدار میشم هم گاهی ضربان قلبم بالاس 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابهایی که میبینید بیشتر در چه زمینه ای هستن؟

مثلا دستم رو با یه تیغ زخم میشه 

یا آب جوش روی دستم می‌ریزه اما اصلا داغیش رو حس نمیکنم 

کلا بی معنی 

بدیش اینه دردش رو فشار اذیت شدن رو که حس میکنم از خواب بیدار نمیشم خوابم ادامه دار میشه 

ایا به جز خواب دیدن مشکلات دیگه ای هم دارید که بنظر خودتون منشا طبیعی نداشته باشن؟

نه 

فقط تو خواب 

داخل زندگیمم مشکل غیر طبیعی ندارم

کلا منم با خواب مشکل پیدا کردم تاپیک آخرمم راجب همین بوداسترس زیاد داری در طول روز؟

اینجا نمیتونم متاسفانه چون بحث در این زمینه ممنوعه ، مایل بودید درخواست  بدید تا راهنماییتون کنم

کلا منم با خواب مشکل پیدا کردم تاپیک آخرمم راجب همین بوداسترس زیاد داری در طول روز؟

داخل ناخودآگاه اره 

کمی اذیتم و استرس دارم 

البته طوریه که میتونم پنهانش کنم 

داخل ناخودآگاه اره کمی اذیتم و استرس دارم البته طوریه که میتونم پنهانش کنم

همون دیگه عزیزم اضطراب بصورت ناخودآگاه ممکنه تو خواب خودش و نشون بده ولی آیت الکرسی و چهارقل و بخونی که عالیه من خودم هر شب میخونم 

همون دیگه عزیزم اضطراب بصورت ناخودآگاه ممکنه تو خواب خودش و نشون بده ولی آیت الکرسی و چهارقل و بخونی ...

ممنون انشاالله که جواب بده 

مشکل اینجاس که موضوعی برای استرس وجود ندارع 

کارهای معمولی روزمره 

اما استرسی و اضطراب دارم 🥲💔

من خواب اجنه زیاد میدیدم

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
ایا به جز خواب دیدن مشکلات دیگه ای هم دارید که بنظر خودتون منشا طبیعی نداشته باشن؟

من اینجورم،وخسته شدم،،،،،یک مثال دکتر آزمایش سونومیگه،سالمی،اما درد،میکشم،،مسکن،میخورم،زیاد

و همه،کارام میلنگه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من اینجورم،وخسته شدم،،،،،یک مثال دکتر آزمایش سونومیگه،سالمی،اما درد،میکشم،،مسکن،میخورم،زیادو همه،کار ...

متاسفانه بدلیل محدودیتها اینجا امکان توضیح وجود نداره و ممنوعه.