2777
2789
عنوان

مشکل خانوادگی

103 بازدید | 2 پست

دوستان لطفا راهنماییم کنید

من بچه تر ک بودیم ۱۵ساله  پسرخاله من دوستم و دید و میگفت من میخوامش ولی پسرخاله من ن اهل درس ن زندگی ن هیچی کل خانواده میدونن و ی شهر دیگس شمارش و یواشکی از گوشی من برداشت و بهش پیام دادم من همش ب پسرخالم میگفتم اذیتش نکن دختر ساده ای خانواده با آبرویی داره و حتی ب دوستم ثابت کردم ک پایبند نیست چون هروز میگفت یکی و میخوام  الان بعد چند سال پسر خاله من ن میره سرکار ن سربازی ن درسش اهل سیگار هم هست حتی اون موقع خالم میگفت میخوام زنگ بزنم مادر این دختر چرا دخترش ب پسر من پیام میده و حتی هرچی عکس میداد دوستم پسرحالم نشون همه میداد حالا پسردایی دوستم از من خوشش اومد و باهم اوکی شدیم و ب خانوادش گفت ک قصدش ازدواج دوست من گفت تو از عمد این کارو کردی و هرچی تونست پشت من بد گفت حتی مادر دوستمم و هرچقدر تونست گقت از خانواده بگیر تا اخلاق و قیافه پسردایی دوستم میگ تو نگران نباش بهم برسیم نمیزارم چیزی بگن ولی راستش میترسم بنظرتون من کار بدی کردم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.