2777
2789

بچه ها کاریم واسه این حس کردین یا درونیه 

کلا کارایی که واسه زیبایی میکنیدو بگید چرا من اینقد از خودم بدم میاد 😭

نگید عکس لطفا 

منم همینم متنفرم از چهره ام 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولی ام

اما از وقتی به پوستم می‌رسم و روتین رعایت می‌کنم خیلی خودمو دوست دارم😍

لپ هام گل میندازه ... حس خوبی دارم وقتی تمیز و خوشبو ام

راستی... ما خانم‌ها به کسی زیبایی بدهکار نیستیم 🤍

امروز لبخند زدی؟   

ببین این توجه ب خود کردنم مقطعی از سنتو درگیر میکنه بعد از اون سعی میکنی بیشتر آینده داشته باشی تا . ...

من از لحاظ درسیو ورزش جایگاهم بدک نیست اما خب زیباییم مهمه 🥲 ۱۹ سالمه هم

من از  قدم راضی نیستم ولی چهره ام خوبه همه میگن

ولی سوره واقعه واقعا عالیه 

هرموقع میخونم هرجا میرم همه از خوشگلیم تعریف میکنن خودمم هنگ میکنم ولی خدایی متوجه زیباتر شدنم میشم 

ادامه دار بخون عالیه

معتقدم وقتی موفق باشی زشت هم که باشی زیبا می بیننت .

اینو حسو میخوادکه خودش داشته باشه نه بقیه 

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

من معمولی اماما از وقتی به پوستم می‌رسم و روتین رعایت می‌کنم خیلی خودمو دوست دارم😍لپ هام گل میندازه ...

منم پوستم جوش نداره در حد چنتا زیر پوستی اما اونجوری واااو هم نیست کلا معمولیم🥲

بینیمو عمل کردم البته قبل عملمم با قیافم مشکلی نداشتم  هنوزم نمیدونم چرا عمل کردم😂

و اینکه بچه تر ک بودم با رنگ پوستم مشکل داشتم الان چون همیشه روتین دارم پوست صورتم یه دست و شفافه و از کدری در اومده

دیگ الان اونم دوست دارم😹

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !