2777
2789

پسر همسایمون دوتامون رو هم کراش هستیم ..دو ساله و دو سال باهم حرف می‌زنیم اما وارد رابطه نشدیم ..

دیشب گفت میای بریم کنسرت گفتم ببینم بهت میگم ..

بعد داشتیم حرف می‌زدیم شرط بندی کردیم سر ی چیزی گفت یا بلیط کنسرتم با تو یا اگر دیدمت اون موقع اگر چیزی به ذهنم خطور کرد میگم چیه شرطم ..

به شوخی گفتم من خودم تو بلیط خودم موندم ! 

گفت باشه پس شرط دوم ..

اولا تعارف نزد که من حساب میکنم بلیط رو دوما تو شرط گفت بلیطم با تو سوما بهش پیام دادم خبر دادم که همه صندلیا پر شده و جایی برای رزرو نیست ..گفت در کل خودم نمی‌خواستم بیام گفتم به کسی بیا گفت نمیام گفتم پس خودمم نمی‌رم منم خیلی بهم برخورد نظرتون راجع بهش چیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در حد همون حرف زدن نگهش دار ب درد چیزه دیگه ای نميخوره خیالتو راحت کنم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
در حد همون حرف زدن نگهش دار ب درد چیزه دیگه ای نميخوره خیالتو راحت کنم

نه اصلا ما زیاد حرف نمی‌زنیم ماهی دو سه بار ..

ولی پسر خیلی خوبیه تو محله همه میدونن چقدر خوبه و چشم پاکه

نه اصلا ما زیاد حرف نمی‌زنیم ماهی دو سه بار ..ولی پسر خیلی خوبیه تو محله همه میدونن چقدر خوبه و چشم ...

چی بگم والا من ب شخصه نمی‌تونم با پسر چشم پاکه خسیس کنار بیام

ولی خب فعلا نسبتی باهم ندارید ک بخواد بهت تعارف بزنه ولی اگه مطمئن شدی خسیس ولش کن

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍