2777
2789
عنوان

واااای قلبم داره تند

168 بازدید | 16 پست

وای قلبم داره تند تند میزنهههههه

مامان دوست پسرم همین الان زنگ زد 

چون داداشم پیشمه نتونستم جواب بدم

نمیدونم چی میخاد بگههههه😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐هعععی خدا میبینی ما رو چه اوصگل ایسگاه میکنن

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یا خدا، ایشالله چیز خاصی نیستفقط تو شماره ی مامانشم داری؟ وات؟ 🙄🧨برو بیرون زنگ بزن، بهش بعد بیا به ...

داداشم رفت بیرون بهش زنگ زدم

گف دلم برات تنگ شده و اینا باباش و خواهرشم حرف زدن 

مامانش میگف برو به فلانی سربزن آشتی کنین

حالا فلانی شمارشم عوض کرده 

گفتم نههههه من نمیرم اون باید بیاد 

خاهرش میگف برو خونه ش شام بپز بیاد تورو ببینه سورپرایز بشه 

مشخص بود خوده دوس پسرم بهشون گفته بود زنگ بزنن

کلی حرف زدیم باباش شوخی کرد باهام خندیدیم 

ولی حالم بد شد بعدش انگار ی جورایی تمامه گذشته اومد جلو چشمام همه خاطراتم زنده شد😭😭😭😭😭😭😭 

ایسگاه نکرده که من میدونم

نمیدونم چرا انقد ازت انرژی مثبت گرفتم😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ حس کردم خاهرمی انگار سرمو گزاشتم رو پات گریه میکنم آرومم میکنی🥲🥲❤️❤️❤️❤️❤️

خدا برات بسازه عزیزم حس و حال انرژی خوبی بهم دادی هزار برابر خیر و برکتش ب زندگیت برگرده

نمیدونم چرا انقد ازت انرژی مثبت گرفتم😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ حس کردم خاهرمی انگار سرمو گزاشتم ر ...

مممنونم عزیزم 

وظیفم بود اگه اتفاقی افتاد

درجریانم بزار کمکت میکنم 

بهترین ها برات اتفاق بی افته 

❤😊😘🫀