2777
2789
عنوان

تجربه زندگی یا دوستی با افراد پارانویید داشتین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل تو انقدام حاد نیس دوسش داری؟

فک میکنی حاد نیست چن بار ک اعتراض کردم کارو ب کلانتری کشوند کولی بازی درمیاره میزنگه۱۱۰.شده زندان بان دلم میخواد باشگاه برم نمیزاره.جمعه ها میرم استخر تو ماشین دم در میشینه تا بیام بیرون

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

توفامیل خودمم هستندهمچین ادمایی مثلان دخترخواهرم ازادی کامل داره ولی پیام میادروگوشی شوهرش ازتودستش ...

نمیدونم من فقط شنیده بودم استان خوزستان مردهاش مرد سالار هستند اما شهر ما بیشتر زن سالار هستند 

خب اخه انتخاب خودم بود برای رسیدن به هم خیلی تلاش کردیم.به طلاق راضی شدم ولی نمیده ازم دس نمیکشه.رفا ...

اها اما بازم خودت خوب زنی هستی همه زن ها به این چیز ها نگاه نمیکنند طرف خانه به اسمشه ماشین هم به اسمش کرده شوهره طلاق هم میگیره مهریه هم تا اخر میگیره بعد هم از دادگاه شکایت اخلاقی میکنه و پرونده درست میکنه بچه هارو هم میگیره اصلا خودم یک موردی دیده بودم زن هه عاشق یک مردی میشه و شوهر خودش هیچ مشکلی نداره میاد طلاق میگیره مال اموال هم بالا میکشه بعد میاد به خودش اسیب میزنه تا پرونده اخلاقی درست کنه بچه ها هم میگیره مهریه هم میگره میره راحت با یک مرده دیگه البته به نوع شماهم دیدم زنه خیلی با شوهرش وفاداره شوهرش ادم میکشه دروغ هم میکشه هم ازش جدا نمیشه بعض چیز ها ادم رو واقعا به حیرت میندازه

ماسمت فارسیم اینجابدترهمجاهاست

نه خداشاهده خوب نقل مکان کنین الان اینجا من داره حرسم در میاد اینقدر که زن ها مخ شوهرشون رو شسته میدم که دیگه اصلا اون شوهر به فکره پدر و مادر خودش نیست اما یکسره پدر و مادرش زنش رو حتی جمع میکنه 

نه خداشاهده خوب نقل مکان کنین الان اینجا من داره حرسم در میاد اینقدر که زن ها مخ شوهرشون رو شسته مید ...

اره خودمم فکرمیکنم اینجایی که هستم جای درستی نیست میگم شایدگیردادناش بخاطراطرافیانمون باشه باهم تصمیم گرفتیم بریم جایی دیگه دورازهیاهو 

عزیزم میشه بگید عاشق چیه این ادم بودی؟؟شوهرمنم ی طورایی این مدلی بود من بچه بودم جدا نشدم ولی الان متنفرم ازش بااینکه خیلی کمتر شده ولی بهترین روزای زندگیمو برام جهنم کرد. اینطور مردا حتی لیاقت مردنم ندارن. بهتر ک رفت.. بره گم شه