من 6 ماه با یه اقایی بودم ماه اول فهمیدم شکاکه ولی گفتم شاید درست شه کم کم ولی بدتر شد هرجا بودم باید لوکیشن میفرستادم عکس میفرستادم انقد اعصابمو خراب کرد کارمم ول کردم من همشش تو خونه بودم باز شک داشت خطمم به نام اونه بازم شک داشت تهمتای ناجور فحشای ناموسی خیلی بد بی دلیل سر هرچیز الکی دعوا میکرد زمانایی ک عصبی نمیشد خیلی عاشق گونه رفتار میکرد پولدارر و خرج کن حسابی بود هی من کنار میومدم چون دوسش داشتم . تهدیدش کردم خودکشی میکنم و کردم خیلی بدش اومد بعد شیش ماه گفت من هی شک دارم بهت تو خیابونیی هرزه ایی جند ه ایی یک ماه پیش گفت نمیخام دیگ و رفت و منو داغون کرد...
۵ سال دوست بودیم همه جوره ازادم میزاشت ارزوم بود زنش بشم.۲ ساله ازدواج کردیم نمیزاره پامو تنها بزارم بیرون هرجا برم باید همرام بیاد.کل روز خونم شبا میاد میبرتم بیرون اعتراض کردم قهر رفتم تا پای طلاق.فحاشی میکنه فوحش های بد میده.هعییییی
یعنی میگی طرف بیماری داره ؟ البته من خودم به شخصه ۲ نوع زن تو اقواممون دیدم یا زنی که اصلا با شوهرش کاری نداره هرکدوم راه خودشون رو دارن یا زنی که قدرت داره که ماشالله ریخته بود یکی دیگه تو اقواممون رو میشناختم نمیذاشت شوهرش بره سرکار اینقدر زور میگفت شوهرش یک بار یواشکی کار پیدا کرده بود زمانی که زنش سرکار بود میرفت اونم سر کار زنش فهمید تمام وسایل های شیشه ای رو شکست اصلا خیلی ها تو اقواممون این ۲ حالت بود غیر از چند نفری کمی استثنا پس یعنی خیلی از زن های اقوامم بیمارند؟
یعنی میگی طرف بیماری داره ؟ البته من خودم به شخصه ۲ نوع زن تو اقواممون دیدم یا زنی که اصلا با شوهرش ...
اون استثنایی که گفتم غیر از این ۲ حالت است اینکه هردو طرف بهم زور میگن دعوا دارن اما هیچ وقت قومی نداشتم مرده به زنه زور بگه این تایپک رو دیدم تعجب کردم
نه ولی حساسیت ناموسی داره روم.اوایل میزاشت برم بعد یکی دو بار ماشین پشت سرم اومد اینم دیگه حساس شد.یه بارم با خودش رفتم یه مرده داشت نگاه میکرد اینم گفت با خودمی اینجوری میکنن چه برسه تنها بری.ازین ب بعد هرجا میری باهم باید باشیم.۲ ساله نزاشته تنها تا دم در برم.
خیلی صبر دارین به ولا اگه زن های اقوام من بودن به روزی دوم یا سوم طلاق میگرفتن یا اخر مهریه رو میگرف ...
خب اخه انتخاب خودم بود برای رسیدن به هم خیلی تلاش کردیم.به طلاق راضی شدم ولی نمیده ازم دس نمیکشه.رفاه کامل برام فراهم کرده هرچی بخوام همون شب برام میاره کل زندگیو برام از صفر خرید خونه خرید.هیچی کم نمیزاره فقط اخلاقش اینجوری گوه شده