2777
2789
یه خانم هس استان گلستان .موکلداره کارشم خوبه

عزیزم کسی که موکل‌داره یعنی یه جن رو به زور به اسارت گرفته

اجنه هم عاشق چشم و ابروی آدما نیستن

کار رو واسه صاحبش انجام میده که زنده بمونه اما کرمش رو در نهایت به بقیه مشتری‌ها می‌ریزه، بد هم می‌ریزه

از چنین آدمای کثیفی بهتره فاصله بگیری

علوم غریبه این نیست

اینا فقط دارن گند می‌زنن به دنیای انسانی و بقیه دنیاها، لعنت بهشون

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

برای اینکه کراشم بیاد سمتم همیشه خدا بلاکم میکرد و میگفت از من خوشش نمیاد بعد دعا و طلسم مث دیوونه ه ...

چه دعای قوی بوده 

هنوز کراشت باهات هست یا نه تموم شد اثزش؟؟

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرز امام جواد چی ؟ من دعا نگرفتم فقط یه بار چند تا ایه قران نوشتم بعدش حس کردم کار خوبی نکردم و بهم ...

همین که حس بدی گرفتی و درمورد همزاد چنین دروغی رو گفته مشخص می‌کنه اصلا دعاش ربطی به قرآن اینا نداشته

طلسم نوشته برات

همه ما همزاد داریم اصلا، همزاد جنی هستش که همزمان با ما متولد شده. جنسیتش و ظاهرش شبیه ماست و اصلا شاخ و دم نداره که بخواد ترسناک باشه

مهم‌ترین نکته هم اینه که زندگیمون به هم وصله

اگه شما مریض بشی اونم مریض میشه

اگه اون مریض بشه شما هم مریض میشی

شما ازدواج کنی اونم با همزاد همسرت ازدواج می‌کنه و سر و سامون پیدا می‌کنه 

اگه تو زندگی شما دخالت کنه و چیزی رو تغییر بده زندگی خودشم داغون‌ میشه و میریزه بهم

خلاصه که عقل داره و هیچ وقت به آدم و سرنوشت آدم آسیب نمیزنه.

دعانویس با طلسم اونو یه جورایی قفل می‌کنه و اذیتش می‌کنه، باعث میشه عذاب کشیدن اون به زندگی شما هم سرایت کنه... در نهایت همیشه بیمار و بیچاره میشی و تبدیل میشی به مشتری دائمی اون دعانویس

این‌جوری پول درمیارن این عوضی‌ها

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

از مردا انتظار نداشتمچقد هزینه میگیره ازتون؟

من بخاطر اینکه زیاد تو چشم هستم  بیشتر وقتا سردرد میشم بعد که میرم پیشش منو میبینه میگه دندون سفید دنبالت هس.🙃  بستگی به مشکلت داره .نصفشو میگیره. نصف دیگش میذاره وقتی کارت درست شد 

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

چه دعای قوی بوده هنوز کراشت باهات هست یا نه تموم شد اثزش؟؟

بعد ۳ سال رابطم کات شد البته میگم مقصر خودم بودم زیاد اذیتش میکردم حالا اون منو ول نمیکرد و میخواستم مقصر من بودم اذیت میکردم تا اینکه رفت💔 سابقه نداشت اینقدر رابطم باهاش طولانی بشه قبلا پیامش میدادم هنوز ۵ دقیقه از چت نگذشته بلاکم میکرد نمیدونم تاثیر اون طلسما بود یا نه

برای اینکه کراشم بیاد سمتم همیشه خدا بلاکم میکرد و میگفت از من خوشش نمیاد بعد دعا و طلسم مث دیوونه ه ...

آخر ارتباطتون چی شد

من این دعا رو میخوام، میشه بگی چی نوشتی و چطور نوشتی؟

همین که حس بدی گرفتی و درمورد همزاد چنین دروغی رو گفته مشخص می‌کنه اصلا دعاش ربطی به قرآن اینا نداشت ...

برام دعا نگرفت ، فقط گفت همزاد داری 

خودم قرانو نوشتم سوره انا فتحنا با یه سوره دیگه 

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

من بخاطر اینکه زیاد تو چشم هستم بیشتر وقتا سردرد میشم بعد که میرم پیشش منو میبینه میگه دندون سفید د ...

جالبه شد برام

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

برام دعا نگرفت ، فقط گفت همزاد داری خودم قرانو نوشتم سوره انا فتحنا با یه سوره دیگه

آها من فکر کردم خودش چیزی نوشته و بهت داده

پس هیچی نگران نباش، همزادت هم طفلکی کاری نداره بهت

قرآن نوشتن مشکلی نداره مگر اینکه گفته باشه با حروف و اعداد یا یه سری علائم دیگه ترکیبش کنی

فقط حضوری میشه؟

تلفنی انجام میده باید آشنا باشی .اگه نزدیکی به گلستان یه سر  بهش بزن .با خانوادت بیا 🙃🙃 در ضمن تلفنی فقط بهت میگه مشکل داری یا نه .واسه رفعش حتمن باید ببینیش 

من بخاطر اینکه زیاد تو چشم هستم بیشتر وقتا سردرد میشم بعد که میرم پیشش منو میبینه میگه دندون سفید د ...

مراقب خودت باش

زنه تور پهن کرده برات، همین الان هم مطمئنا کلی جک و جونور بهت وصل کرده و خوبم وصل کرده که مشتریش شدی

اینا دلشون برای کسی نمی‌سوزه، فقط منبع پول درآوردنشونی

عزیزم کسی که موکل‌داره یعنی یه جن رو به زور به اسارت گرفتهاجنه هم عاشق چشم و ابروی آدما نیستنکار رو ...

این خانم فقط جن کافر رو اسیر میکنه.اونایی ام که اسیر نمیشن .میکشدشون.من خودم به چشم خودم دیدم ک پسری ک جن رفته بود تو وجودشو داشت اذیتش می‌کرد این خانم جن پسره رو گرفت .

این خانم فقط جن کافر رو اسیر میکنه.اونایی ام که اسیر نمیشن .میکشدشون.من خودم به چشم خودم دیدم ک پسری ...

عزیزم آدم خوب و کسی که بخواد واقعا کمک کنه جن اسیر نمی‌کنه، چه جن بد چه خوب چه جن پیر و چه بچه‌هاشون رو

جن کافر هم اصلا اسیر نمیشه، میگرده دنبال یه آدم کثیف مثل این که کمکش کنه بهتر شرارت کنه

رابطه همکاری دارن در اصل، بماند که خود این زنه اسیر واقعیه نه اون جن 

جن نمی‌تونه وارد جسم بشه، کنترل ذهن رو شاید به هم بریزه اما حتی توی تسخیر کامل هم وارد بدن نمیشه، اصلا چنین چیزی غیرممکنه، قضیه‌اش مفصله

کشتنش هم مشکلات بیشتری درست می‌کنه برای همین میگم کارشون کثیفه، راه دور کردنشون این نیست