2777
2789

8 ماهمه، از ریخت و قیافه افتادم، نمیتونم هر روز شیو کنم، بدن درد و پا درد دارم. تو حمام نفس تنگی دارم فقط در حد یه شامپو زدن میتونم بمونم.

با هر سرفه و عطسه شر میریزه پایین، هر دقیقه باید لباس زیر عوض کنم. راه رفتنم شده عین پنگوئن. شب تا صبح از تکرر ادرار تو دسشویی هستم. هر چی میخورم ترش میکنم. با تا صبح خواب ندارم. 🥴

موهام نمیدونم چرا ویز ویزی شده از وقتی باردار شدم 😪

صورتمم هر چی میشورم انگار گرد و غبار روشه پاک نمیشه 

از اینه متنفر شدممم😑

بازم از زیبایی های بارداری بگم یا بسه؟ 

هر مرحله میگذره وارد مرحله ی بعد میشم میبینم سخت تره 

از ویار و سردرد عبور کردم رسیدم به هزار تا درد دیگه 

تازه هنوز غول مرحله اخر  (درد زایمان) مونده 🤕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا مارو نترسون 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

والا اینجا تابیای بگی خانوما بچه داری و بارداری سخته ، حواستون باشه بی گدار ب آب نزنید 

که می‌خوان بخورنت 

و آماده ی همیشگی برای بارداری هستن

بوی نم بارون 😍🌧️☔

عزیزم فدات ی ماه دیگه صبرکن نی نی اومد دغدغه خانم عوض میشه نگران نباش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

معمولا فقط میگن بچه بیار خیلی خوبه، شیرینی زندگیه... همبشه جون نیستی، عصای پیری کوریته، اسم پدرشو نگه داره و... و... ولی وقتی حامله شدی تازه بهت میگن چ اشتباهی کردی!!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

منم ماه شیشمم .

سنگینی شکمم نمیزاره شبا بخابم .

جیشمم نمیتونم نگهدارم 😭 یهو میریزه .

یه ثانیه دیر برسم دستشویی ممکنه خودمو خیس کنم💔☹️ 

دماغم پهن و گنده شده و...

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

تحمل کن یه ماه دیگه فقط مونده😶😂

پسره یا دختر؟ من سر پسرم که حامله بودم انقد پوستم خوب شده بود، موها زائدم انقد کم شده بود🤭😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤