2777
2789
عنوان

خانما تو رو خدا به دادم برسین

478 بازدید | 27 پست

عاجزانه خواهش میکنم که بدون سرزنش کمکم کنید 

به جز نی نی سایت جایی  رو نداشتم.

من با نامزدم رابطه از عقب داشتم و متاسفانه الان اومدم خونه رفتم حموم دیدم از ناحیه م ق ع د  به اندازه ی یه دایره گوشت بیرون زده

تو رو خدا بگید چکار کنم‌؟اینجا گفتم نامزد ولی دوستم بود نامزدم نیست

تو رو خدا اصلا سرزنش نکنید فقط راه حل بدید چطوری درمان میشه؟

بغض دارم و کسی رو ندارم کمکم کنه

ربطی به رابطه نداره اون بواسیر باید عمل کنی ولی دیگه رابطه اینجوری برقرار نکن خیلی عواقب بدی داره مریض میشی نکن دیکه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خروجی معده رو ول نمیکنید،،همه غلطی میکنید بعد میگید سرزنش نکنید،،،

بیرون زدگی معقد خیلی دردناکه دیگه باد معدتونم نمیتونید کنترل کنید

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
ربطی به رابطه نداره اون بواسیر باید عمل کنی ولی دیگه رابطه اینجوری برقرار نکن خیلی عواقب بدی داره مر ...

هیچ وقت بیرون نمیزد اصلا بواسیر نداشتم به خاطر رابطه اینطوری شد یعنی به جز عمل درمانی نداره؟

هیچ وقت بیرون نمیزد اصلا بواسیر نداشتم به خاطر رابطه اینطوری شد یعنی به جز عمل درمانی نداره؟

اگع کم باشه ودیگه اینکارو نکنی ممکنه خوب بشه ولی اگه بیشتر بشه باید عمل بشه