2777
2789
عنوان

خانما تو رو خدا به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دیگه ادامه ندی رابطه مقعدی رو میشه با کرم های طب سنتی تا حدودی درمانش کرد ولی دیگه این کارو نکن نابودت میکنه

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

تو رو خدا برام دعا کن آبروم نره خدایاخیلی دشمن و بدخواه دارم آبروم برام مهمه

خب عزیزم من که شما رو نمیشناسم ولی چرا خودتو دشمن شاد میکنی و ابروی خانوادتو میبری اخه این پسرا ارزش ندارن اینقدر براشون مایه نزار

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
خب عزیزم من که شما رو نمیشناسم ولی چرا خودتو دشمن شاد میکنی و ابروی خانوادتو میبری اخه این پسرا ارزش ...

خاک تو سرم به خدا من یه دختر شاغل تحصیلکرده ام 

همش از احساسات مزخرفم بود

حق با شماست 

خدا کمکم کنه به خدا دیگه این کارو نمیکنم

خدا خیرتون بده میشه بگید با چه کرمی؟

برو طب سنتی خودشون باتوجه به شرایطت بهت کرم و دارو اینا میدن چیزی نیست مامانمم اینطوری بود خییلی شدید تر ولی با همینا خوب شد

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

تو رو خدا برام دعا کن آبروم نره خدایاخیلی دشمن و بدخواه دارم آبروم برام مهمه

چرا باید واسه بواسیر آبروت بره .مگه قراره همه بفهمن بواسیر داری 😑چون خفیفه برو دکتر برات پماد ودارو بده خوب بشی وتشدید نشه کخ کار به عمل بکشه بعدشم بواسیر فقط با رابطه ایجاد نمیشه که خیلی ها بخاطر یبوست دچارش میسن

چرا باید واسه بواسیر آبروت بره .مگه قراره همه بفهمن بواسیر داری 😑چون خفیفه برو دکتر برات پماد ودارو ...

خب من تا حالا اصلا بواسیر نداشتم بلافاصله بعد از رابطه اینطور شد

مطمئنم که به خاطر بواسیر نیست