2777
2789
عنوان

چرا اقایون حتی به خانم خانم های متاهل رحم نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 84 پست
بزن تو گوشش و نترس هیچ غلطی نمی تونه بکنه اگه یک بار جلوش وایسادی خودشو خیس می کنه به برادر ت بگو و ...

برادرام ازهمه بدترن و شوهرم هم ازهمه بدتر همینجوری شم معتاده و شیشه مصرف میکنه و توهم میزنه احساس میکنه من خیانت میکنم و‌من واقعا دنبال طلاقم 

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونستم تو کوچمون همه منو میشناسن ابروی خودم میره شاید یکی فک کنه حتما من نخ دادم من مستاجرم ول ...

اگه باز بهت گیر داد اونا وعده در خیابون دیگه ببر البته با چند نفر مخفی و بزن بهادر  تا حسابی از خدمتش در بیایند  

مرد ، تبادل نظر  از شهرضایی اصفهان

من باردار بودم 

ورم افتاده بود بهم کل صورتم شده بود دماغ🤧

حال نداشتم حتی صورتمو اصلاح کنم شده بودم شبیه دخترای مجرد دهه 60 از شوهرمم بیشتر سیبیل داشتم

مجبور شده بودم یه مسافتی رو رانندگی کنم با مامانم جایی بریم یه آقای جوونی قفلی زده بود 

اگه مامانم نبود جلومو بگیره پیاده میشدم قفل پدال رو تو تنش تیکه تیکه میکردم😒 

آدم مریض به ریخت و قیافه و هیکل توجه نمیکنه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

من یکی از همکلاسی های آقا که قبلا باهم حرف میزدیم و تو یه اکیپ بودیم بهم پیام داد. میدونه که متاهلم و حتی همسرمم میشناسه کامل. بعد یهو بعد چند وقت دیدم داره چرت و پرت میگه و گفت تو شرکت ما زن های متاهل بیشتر آمار میدن و اینا. گفتم ولی من مثل زن های شرکتتون نیستم‌تا الانم به حرمت اون روزها جوابتو دادم وگرنه احساس کنم کسی جنبشو نداره محل سگم بهش نمیدم. از بعد اون هرچی پیام داد جواب ندادم

و خدایی که در این نزدیکیست 
من با وجودیکه چهلو سه سالمه با همسرم همکارم توومحل کار خودم و همسرم چند تا مزاحم دارم از بدو ورودم م ...

عجب اینا ازخودتون بزرگترن یاکوچیکتر

میدونی چجوریه اینا اصلا کاری ندارن که طرف محجبست یا بی حجاب زشته یا خوشگل متاهله یا مجرد قلابو میندازن فقط میخوان ماهی صید کنن و دست خالی از صید برنگردن

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
برادرام ازهمه بدترن و شوهرم هم ازهمه بدتر همینجوری شم معتاده و شیشه مصرف میکنه و توهم میزنه احساس می ...

همینه جاشا دیده قدرت زن به مرد قوی و با شهامته  وای از روزی که زن بی دفاع باشه

مرد ، تبادل نظر  از شهرضایی اصفهان
خودت ببخشید باید سگ باشی ،اینبار پاچه بگیر ،یکم صداتو بلند کن مثل سگ در می‌ره .بلند بگو مرتیکه گم می ...

من اینجور گفتم تازه ترسید رفت  بخواطر این گفتم بره دفعه سومه که مزاحمم شده نمایشگاه ماشین داره فک کنم هی کارت شو‌میخواد میده فلان جا چی دارم  سه بار این اقا جلوم سبز شده هرسه بارم تو‌محل خودمون

من مجردم و 26 سالمه و چهره خوبی دارم به گفته اطرافیان ولی تا حالا پیش نیومده مزاحمت از دبیرستان به بعد    شما انگار شرایطتتو میدونن مزاحمت میشن باید قاطع رفتار کنی نیدونم چطور حالتون بد نمیشه و منظورشونو نمیگیرین چون مزاحمت برای متاهل با مجرد کلا مقوله اش فرق داره