2777
2789
عنوان

چرا اقایون حتی به خانم خانم های متاهل رحم نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 84 پست
من اون روز کنار خیابون بودم البته خیابونش جوریه رهگذر کم داره منتظر اسنپ بودم با جادر و حجاب محکم طر ...

اینم برام اتفاق افتاده وای که چقدر چندش آوره اون مسنش که اینجوری باشه چه توقع داریم ازجوونا

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که گفتم مدیونید اگه فکرکنید من کاری کرده باشم

نه عزیز منظورم به شما نیست رفتار بعضی از خانوما مردا رو گستاخ و پرو کرده مگه قدیما کسی جرات می‌کرد به زن شوهر داره نگاه کنه خودش می‌دونست حداقل یه دست کتکو خورده ولی الان روشون از قالبشون بیشتر شده.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

بزن تو گوشش و نترس هیچ غلطی نمی تونه بکنه اگه یک بار جلوش وایسادی خودشو خیس می کنه به برادر ت بگو و اونا برای زدنش بیار اینها افراد بزدل و ترسو هستند 

مرد ، تبادل نظر  از شهرضایی اصفهان
نه عزیز منظورم به شما نیست رفتار بعضی از خانوما مردا رو گستاخ و پرو کرده مگه قدیما کسی جرات می‌کرد ب ...

توی کوچه خودمون که سالها باآبرو زندگی کردم واقعا جای داد زدن نیست اگه داد بزنم آبروی خودم میره تااون

اینم برام اتفاق افتاده وای که چقدر چندش آوره اون مسنش که اینجوری باشه چه توقع داریم ازجوونا

میدونی زن متاهل توقعش پایینه از ترس آبروش برای همین بیشتر دنبالشن اما دختر مجرد و جوون خرج داره ناز داره

یه تیری میندازن تو تاریکی حالا هر کجا نشست به هدف

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

بزن تو گوشش و نترس هیچ غلطی نمی تونه بکنه اگه یک بار جلوش وایسادی خودشو خیس می کنه به برادر ت بگو و ...

نمیتونستم تو کوچمون همه منو میشناسن  ابروی خودم میره  شاید یکی فک کنه حتما من نخ دادم  من مستاجرم ولی ایشون تازه خونه درست میکنه تو همین کوچه 

توی کوچه خودمون که سالها باآبرو زندگی کردم واقعا جای داد زدن نیست اگه داد بزنم آبروی خودم میره تااون

داد زدن که دردی دوا نمی‌کنه همین که این جرات رو پیدا کردن یعنی یه چیزیشون شده شما بهترین کارو کردین.

نه عزیز منظورم به شما نیست رفتار بعضی از خانوما مردا رو گستاخ و پرو کرده مگه قدیما کسی جرات می‌کرد ب ...

زمان شاه اگه کسی دو بار از محله ای عبور می کرد جلوشو می گرفتند و جواب می خواستند و تازه با جواب حداقل یه سیلی ناش جون می کرد

مرد ، تبادل نظر  از شهرضایی اصفهان
زمان شاه اگه کسی دو بار از محله ای عبور می کرد جلوشو می گرفتند و جواب می خواستند و تازه با جواب حداق ...

والا دوران دانشجویی ما هم از این خبرا نبود یه شماره به دختر مجردم می‌خواستن بدن صد جور بالا و پایین می‌کردن.