من الان یکی از دوستام زنگ زد کارم داشت میخواست منو ببینه خوب عزیزی رو تازه از دست دادم و سیاه پوشم هستم تازه هم ازخواب بیدارم شدم قیافم چشام قرمز صورتمم نشستم بخدا بازم یه اقای پولدار عینک زده که تو کوچه مون ساختمون شون کارگرهاش کار میکنه حدودا ۳۰ وخورده ای سال قشنگ وایستاددوستم بره و بعد اونم بمن شماره بده دوبار دیگم این اقا جلوی من سبز شده و هربار بهش گفتم مزاحم من نشو الانم بهش گفتم اقا من شوهر دارم بچه دارم شوهرمم خیلی آدم بدیه چرا جلوم سبز میشی ایندفعه رفت واقعا تعجب میکنم 😳😳😳😳😳 مدیونید اگه فک کنید من تیپ زده باشم یا خودنمایی کرده باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوبه که گفتم مدیونید اگه فکرکنید من کاری کرده باشم
نه عزیز منظورم به شما نیست رفتار بعضی از خانوما مردا رو گستاخ و پرو کرده مگه قدیما کسی جرات میکرد به زن شوهر داره نگاه کنه خودش میدونست حداقل یه دست کتکو خورده ولی الان روشون از قالبشون بیشتر شده.