2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دو تا درس ۳ واحدی داشتم واقعا اعصاب خورد کن بود یسری فرمول باید بلد باشی با همونا پیش میری ا ...

جدی🥺شما رشتت چیه؟

والا من قصد داشتم اگه شد ازاد بخونم یعنی کارکنم ازاد برم بعد رشته هم بازار کار داشته یاشه الکی ریسکشو نکنم تویک شرایط که دارم

جدی🥺شما رشتت چیه؟والا من قصد داشتم اگه شد ازاد بخونم یعنی کارکنم ازاد برم بعد رشته هم بازار کار داش ...

نه عزیزم این رشته برای من کسل کننده بود اما بازار کارش عالیه شما فقط حرف منو در نظر نگیر 

من حسابداری خوندماز اول خیلی عاشق ریاضی و حل مسئله بودمفوق العاده پیشرفت کردم توی درسم

سخته؟ریاضیات خیلی قوی ای میخواد؟ 

بازار کارش خوبه🥺ببخشید اگه سوال زیاد میپرسم

سخته؟ریاضیات خیلی قوی ای میخواد؟ بازار کارش خوبه🥺ببخشید اگه سوال زیاد میپرسم

سخت که هست

باید ریاضی دوست داشته باشی چون فقط با حل مسئله سروکار داری...جلسات امتحانش معمولا ۳ ساعت بیشتر طول میکشه

بازار کارش هم خیلی خوبه....من راضی بودم

سخت که هستباید ریاضی دوست داشته باشی چون فقط با حل مسئله سروکار داری...جلسات امتحانش معمولا ۳ ساعت ب ...

مرسی از راهنماییت بنظرشما چه رشته های مثل حسابداری میتونن بازار کار خوبی داشته باشن

فداتشم من برای ازاد سوال کردم رشتم مرتبط با حسابداری نبوده

اوکی

خودم سال کنکورمه 

هدفمم حسابداریه برا همین پرسیدم

[۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯