2777
2789
ممکنه بخاطر این بوده ک دوستش نداشتی؟؟؟تو تاپیکامم گفتم من خیلی وابستش شدم بخاطر محبتهاش میدونی براهم ...

اولش که دوسش داشتم بهش جواب بله دادم 

گفتم یهو سرد شدم آیندمو باهاش نمیدیدم   خیلی صفر بود از نظر زیبایی خوش هیکلی بیست بود ولی خوب نونو آبو خوشبختی نمیشد آینده نمیشد برام 😁

اولش که دوسش داشتم بهش جواب بله دادم گفتم یهو سرد شدم آیندمو باهاش نمیدیدم خیلی صفر بود از نظر زیب ...

اوهوم منم اون لحظه ک گفتم جدایی منطقی فکر کردم

ک میخای همچین شخصی پدر بچت باشه..شاید ی چیزایی ب ارث برسه..شاید تو زندگی دوباره سراغ شیشه بره و ازین قبیل فکرا ب قولت حس میکردم اینده ی پر چالشی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شنیدی؟؟اخه من دست چن نفرو چک کردم درست بوددنبال اینم ی‌نفر اینطور باشه و‌جدانشده باشه و یکم ارامش ...

من جدا شدم و یه خط خم میکنم یه خط ،عزیزم به این چیزا نیست درگیر نکن خودتو

زمانهای قدیم چیزی به نام طلاق نبوده..به قول خودشون با لبلس سفید میرفتن خونه بخت، با کفن سفیدم از اون خونه بیرون میزدن..اون زمان هیچکس خطوط دستش این شکلی نبود؟ به خرافات توجه نکن..الکی خودتو اذیت میکنی

زمانهای قدیم چیزی به نام طلاق نبوده..به قول خودشون با لبلس سفید میرفتن خونه بخت، با کفن سفیدم از اون ...

میدونی وقتی تو این چیزا بری میکشونتت

دست چن نفرو ببینی راست باشه دیگ ذهنت درگیره

براهمین خاستم بپرسم از چن نفر ک چطور بودن

میدونی وقتی تو این چیزا بری میکشونتتدست چن نفرو ببینی راست باشه دیگ ذهنت درگیرهبراهمین خاستم بپرسم ا ...

آره درکت میکنم...ولی این خطوط از بدو تولد به وجود اومدن...بعید میدونم از قبل از تولد آدمها تو تقدیرشون طلاق باشه