2777
2789
میشه بدونم چرا جداشدی ؟؟ منم عقد بودم جداشدم

دوران عقد دوران آشنایی بود دیگه خب متوجه دخالت مادرش و بچه ننه بودنش شدم  دوسش داشتما 

یهوسرد شدم 

یک کلام شدم  نمیخوامش دوسش ندارم  قاضی هم گفت وقتی دوستت نداره اجبار نیست حکم طلاقو داد  

واز طلاقم خیلی خوشحال بودم  ودیگه هیچ علاقه ای بهش نداشتم

دوران عقد دوران آشنایی بود دیگه خب متوجه دخالت مادرش و بچه ننه بودنش شدم دوسش داشتما یهوسرد شدم یک ...

کاش منم سرد شم دیگ ازین حس🥲

ایشالا ک زندگی خیلی خوبی داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم سرد شم دیگ ازین حس🥲ایشالا ک زندگی خیلی خوبی داشته باشی

آهان ببین من واسه آرامشم خیلی دعا میکردن قرآن باز میکردم بخونم هنوز دادخواست طلاق نداده بودم میگفتم خدا یا اگر برای من نیست مهرشو از دلم بکن و راهمونو جدا کن 

آهان ببین من واسه آرامشم خیلی دعا میکردن قرآن باز میکردم بخونم هنوز دادخواست طلاق نداده بودم میگفتم ...

منم همش ب خدا میگم

اما ی چند ساعت خوبم دوباره خیلی اذیت میشم..

یکماهو یکهفتس جداشدم🥲

دلیلشو تو تاپیکم ک نوشتم شروط حق طلاقو ملک نوشتم

میشه بخونی

ک دوباره تایپ نکنم

اره عزیزیمتا جواب بدی سریع یدور رفتم خوندم کار عاقلانه ای کردی ذره ای ناراحت نباش 🙂

دیگ باید کنار بیام

برای منم دعا کن حس پشیمونی و وابستگی دوربشه ازم

برا ازدواج دومت چه مدت اشنایی داشتی؟؟

ممنون میشم اگ تجربه ای داری بهم بگی؟

دیگ باید کنار بیامبرای منم دعا کن حس پشیمونی و وابستگی دوربشه ازمبرا ازدواج دومت چه مدت اشنایی داشتی ...

یکسال بعدش با همسرم آشنا شدم همه جور ه سنجیدمش 

خودم انتخابش کردم  باتوجه به معیارهام 

بعد از چندماه اولیه از آشنایی  تلاش کرد برای ازدواج اما خب یسال طول کشید تا عقد کردیم

اصلا پشیمون نباش این باخت رو برد حساب کن خودتو نجات دادی دختر

اره باخودم میگم حتما همه اینا نشونه بودن

که تا میخاستیم ی مدت بدون مشکل باشیم ی چیزی پیش میومد یا میفهمیدم

ببین نامزد سابقم هیچ مشکلی نداشت هیج بدی نداشت من بعد طلاقم خوشحال بودم نامزدتو که خیلی مشکلات داشت ...

ممکنه بخاطر این بوده ک دوستش نداشتی؟؟؟

تو تاپیکامم گفتم من خیلی وابستش شدم بخاطر محبتهاش میدونی براهمین شاید اینقدر سختمه جدایی… 

پرو اون زد بلاکم کرد بخاطر شروطی ک گذاشتم🤣ای خدا🙄