2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 71 پست

سنتون کمه برای ازدواج

موقعیت خودت هم خیلی خوبه

همین که باید با مادرش زندگی کنی و چهارتا خواهر داره و تک پسره خیلی بده

شما الان تحصیلت ادامه بده و تو این زمینه به موفقیت برس

برای ازدواج خیلی فرصت داری

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه امسالم قبول نشی قطعا سال دیگه قبول میشیمگه تو چند سالته ک میخوای شوهر کنی

از وقتی از عروسی برگشتم انگار مهرش ب دلم نشسته با این وجود ک هیچ حرفی نزدیم شاید تحت تاثیر حرف بقیه قرار گرفتم چون همش پیشم میگن پسر خوبیه اهل تفریح و ایناس با پسرخاله ابنا هم رفیقه

هنوز سنی نداری. صبر کن بری دانشگاه یه چند سال بگذره تکلیفت با زندگی و آینده‌ات معلوم شه بعد ازدواج ک ...

از وقتی از عروسی برگشتم انگار مهرش ب دلم نشسته با این وجود ک هیچ حرفی نزدیم شاید تحت تاثیر حرف بقیه قرار گرفتم چون همش پیشم میگن پسر خوبیه اهل تفریح و ایناس با پسرخاله ابنا هم رفیقه

بشدت وابسته به مادره

خوب توتوی زندگیش میشه نفر آخر یعنی ننش حتی اجازه نمیده خواهراشو کم محلی کنه همش میگه اینو ببر اونو بیار من دیدم شوهر من حتی اجازه بغل کردن بچه خودشو نداشت 

خدایا شکرت

با این شرایط خوبی که تو داری تا سی سالگی راحت زندگی کن مگر اینکه واقعا قبل سی سالگی مرد خیلی خوب اومد قبول کنی وگرنه زود نرو تو ازدواجی که هم واقعا مناسب نیست هم زود بدون اینکه نفس بکشی بری باردار بشی و بچه داری کنی 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
آره طبقه پایین خونه مادرش اینا هست و بشدت ب مادرش وابسته

اصلا اینکارو نکن عزیزم

همین وابستگی و نزدیکی خیلی بده و قشنگ عذابت میده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏