2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 71 پست
درسته چشم این آقا حرفشون این بود ک مادرش مریضه قلبش و سنش بالاس برا همین اخرا عمرش کنارش باشه

خب کنارش باشه ازدواج نکنه چرا شمارو تو دردسر میندازه

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا به پدر و مادرم گفتن مامانم ک میگ کلا مخالفه و میگ اصلا اسم ازدواجو نیار ولی با بابام خیلی گرم گر ...

وا چ بد ولی تو کوتاه نیا اصلا بگو اونی ک باید خوشش بیاد منم بنظرم

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
درسته چشم این آقا حرفشون این بود ک مادرش مریضه قلبش و سنش بالاس برا همین اخرا عمرش کنارش باشه

چون خودم تک عروسم و ۴تا خواهرشوهر دارم و پدرشوهرم نابیناس یعنی باید۲۴ساعته در خدمت اونا باشه همسرت..وظیفه اشه ولی شما که شرایطو میدونی و شرایط خودتم اینه نباید قبول کنی اونم بره بایکی ازدواج کنه هم سطح خودش....زندگی با مادرشوهر بزرگترین اشتباه دنیاست.شما که عزیزم هنوز اول راهی رشته خوبی هم قبول میشی مطمین باش وارد دانشگاه بشی موقعیت بهتر برات میاد

من امسال هم شرایط قبولی فیزیو و پرستاری و همه ی پیراپزشکیا رو داشتم ولی هدفم رو پزشکی بود همه رو پزش ...

ببین اصلا عجله نکن، بعدا مورد زیاد پیدا میشه، تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که فعلا تمام تلاشتو روی درس بذار که یه شغل و درامد خوب بتونی برای خودت بسازی، خواستگار هست زیادم هست نگران نباش، هرچی سطح خودتو بالاتر ببری به مراتب خواستگار های بهتری برات پیدا میشه، واقعا 19 سالگی سن ازدواج نیست من خودم رو که با 19 سالگیم مقایسه میکنم میبینم زمین تا اسمون دیدگاه به زندگی تغییر کرده. الان فقط وقت خودشناسیه برای شما  

چون خودم تک عروسم و ۴تا خواهرشوهر دارم و پدرشوهرم نابیناس یعنی باید۲۴ساعته در خدمت اونا باشه همسرت.. ...

چ خوب ک همچیزو بهم میگید این شخصی که رفتم عروسیش همسن خودم بود داماد هم رفیق فاب این پسر و پسره بشدت دور بابام اینا میچرخیدن با خانوادش ب حدی ک ی شب بابام اینا خونشون بودن برا همینه تحت تاثیر قرار گرفتم مرسی که چشم و گوشمو باز کردید متاسفانه با ۱۹ سال سن و فشار تنهایی و درس و ... واقعا عقلمو از کار میندازه مخصوصا ک این آقا پسر گذشته خوبی هم نداره

متاسفانه هم خودم هم پدرم بشدت دهن بین هستیم برا همین اینجا گفتن ک حداقل حرف منطقی رو بهم بزنن

ایندفعه رو نباش

ببین چند تا مسئله هست

اولا اگه ازدواج کنی درگیر زندگی میشی هی بیا برو خرید و مهمونی و سفر فکرت درگیر میشه از درست میمونی خدای نکرده زحماتت هدر میره

دوما با خانوادش بخوای تو یه ساختمون زندگی کنی واقعا سخته حتی اگه خیلی محترمم باشن بازم رو زندگیتون نظارت دارن و نظر میدن کجا بودین کی اومده بود خونتون فلان رو تربیت بچه کاملا تاثیر دارن

سوم. شرایط مالی موقعیت و وضعیت خودت و اونو مقایسه کن بهش فک کن اینم اون وابسته خانوادشه فک کنم ولی تو خودت شرایط مستقل شدنو داری میتونه مشکل ساز باشه

به دوری از خانواده فک کن اگه انشالله پزشکی شهر دیگه قبول شی چیکار میخوای بکنی میزارن بری؟ (اینجاست که خانوادشم نظر میدن) 

درسا زیاد آیا شرایط بچه دار شدنو خواهی داشت؟ اینم درنظر بگیر اگه ردش کنی بعدا حسرتشو نخوری چرا رد کردم

چ خوب ک همچیزو بهم میگید این شخصی که رفتم عروسیش همسن خودم بود داماد هم رفیق فاب این پسر و پسره بشدت ...

انشالله موفق باشی عزیزم.من با تجربه۱۷ساله اینارو بهت گفتم خودم ۱۷ساله زندگی مشترک دارم و میدونم پسر مامانی ادمو پیر میکنه.به امید موفقیت شما ... به نظرم موقعیت داری مهاجرت کن واقعا عالیه

ایندفعه رو نباشببین چند تا مسئله هست اولا اگه ازدواج کنی درگیر زندگی میشی هی بیا برو خرید و مهمونی و ...

همه حرفاتون منطقی بود کاملا ممنونم از وقتی که برام گذاشتی از لحاظ پشیمونی بگم که نه فکر نمی‌کنم پشیمون بشم چند سال بعد از اینکه بهش بگم نه اتفاقا خوشحال هم میشم و درست میگی احتمال زیاد ب مشکل بخوریم تو خیلی از مسائل