2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون پدراتون براتون ماشین خریدن

خب عزیزم شرایط مالی خانواده خوب بوده خریدن . برای همینه میگن قبل اینکه زن به فکر خودش باشه در ازدواج با یک مرد باید ببینه آینده بچه ها هم خوب میشه از نظر رفاهی یا حسرت باید بخورن

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
از اونجایی ک دختر مهربونی نیستی ازدواج به دردت نمیخوره باید صبر و تحملت زیاد باشه مخصوصا ک پیش مادر ...

😂😂 از کجا میدونی مهربونم نیست ؟ اینکه نخواد خودش رو عذاب بده ؟ چرا دختری با این شرایط عالی بره تو چنین ازدواجی ؟

وای چ جالب الهی خوشبخت بشی عزیزمنامزد کردید؟ راضی هستی؟

اره قرار عقدم گذاشتیم

خب همه چی خوب مطلق که نیست ولی من دوستش دارم...

تو اگه فکر می کنی عاشقش نیستی بیخیال شو ... من اگه عاشق نشده بودم چند سال دیگه هم صبر می کردم

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

دیگه خودت عاقلی میگی به شدت وابسته به مادرشه

اینکه مهرش به دلت نشسته تو سن تو طبیعیه ولی بشین فکر کن مگه تا بحال چند تا پسر دیدی بری دانشگاه نگاهت عوض میشه

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

دیگه خودت عاقلی میگی به شدت وابسته به مادرشهاینکه مهرش به دلت نشسته تو سن تو طبیعیه ولی بشین فکر کن ...

اره تحت تاثیر حرف بقیع قرار گرفتم وگرنه قبلا اصلا ب چشمم نمیومد و مسخرش کردم

خیلی تحت تاثیر حرف پسر خالم و عروس و زن پسر خالم قرار گرفتم انگاری

اصلا نوزده سالگی وقت ازدواج نیست . چقدر حوصله دارید به خدا که برید سختی بکشید