2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا نه

645 بازدید | 71 پست

ی پسره هست از عقد فامیلمون تا الان دوبار خاستگاری کرده از اندام و فیسش خوشم میاد رفیق داماده اما شرایطش اینه ۲۵ سالشه تو کار خرید و فروش پوکه و ایناس . ی پژو پارس داره طبقه خونه مادرش اینا میخاد زندگی کنه بعد ازدواجش . ۴ تا خاهر داره تک پسره شهرشون تا شهر ما ۳ ساعت فاصله اس پدرش هم سپاهیه

حالا خودم ۱۹ سالمه هدفم پزشکی هس یا با آیلتس یا با کنکور ک الانم رتبم لب مرزه احتمالش ۵۰ . ۵۰ انتخاب رشته کردم قبول بشم پزشکیو ، ی واحد آپارتمان و ی پراید دارم و پدرم دبیر منم تک دختر و ی برادر دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ازدواج نکن 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

من جات بودم قبول نمیکردم 

بعدن حتما موردای بهتری برات پیش میاد

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

به نظرم سنت کمه واسه ازدواج صبر کن یکم از زندگی مجردیت لذت ببر یکم تجربه‌ات از زندگی بیشتر شه یه چندسال بعد به ازدواج فکر کن

مورد بعدی هم اینه که زندگی با خانواده همسر تو یه ساختمان ریسک‌های خودشو داره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چقدر شرایطمون شبیه همه

منم 19 سالمه نامزدم 25 طبقه بالای خونه پدرشوهر   پدرش نظامیه 

فقط من پژو دارم اون پراید 

خودشم اونا پرجمعیت اند من فقط یه خواهر دارم

خودمم رشته ای که میخامه 50.50 هست انتخاب رشته کردم ولی به احتمال زیاد پشت کنکور می مونم

من چون دوستش داشتم قبول کردم...

حالا تو شرایط خودتو بسنج ببین ارزششو داره...

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!