2777
2789
نه مردش متاسفانه، انقد غصه خورد دخترم دیگه حیوون نخریدم براش

اخییی🥺 کار خوبی کردین واقعا خیلی شدید وابسته میشن بچها داداش من یکم بیحال شده بود عروس هلندیش دیدم نشسته یه گوشه اتاق بغلش کرده گریه میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یکیشون سبز بود یکی زرد، سبزه یکم گذشت مریض بود تکون نمیخورد زیاد زرده رو میذاشتم تو کارتن میرفت ...

اخییی عزیزم این طفلیا خیلی گناه داشتن زودم مریض میشدن میمردن 😭😭

پاپیفندقدو تا سگامون هستن یه عروس هلندی هم داریم پسرم اسمشو گذاشته چیکوولی همه رو دادیم برادرشوهرم ن ...

عزیزمم دورت بگردم

اولا که تو راهیتون مبارککک💚

ایشالا زودی برمیگردن پیشتون🥹❤️

وای گربه خودت قورتش دادددگشنه نمونده بود؟

آره گربهه خیلی سال بود ازش نگه داری میگردم از موقعی که بچه بود حتی بچه هاشم بزرگ کردم ولی خب فندقمو گرفت قبل اینکه بخورتش رفتم دنبالش تو کوچه بعد خاکش کردم💔

همونی که بخاطر شیرکاکائو میمیره
[QUOTE=354040279]مرغ عشق داشتیم قبلا واس من اسمش پاپینز بود واسه داداشم پنبه[/QUOTEاخی😍 عکس داری بب ...

نه والا یه  دو هفته ای موندن

یکی شونم وحشی شده بود 

همم خونمون آپارتمانی بود نگهدارتیشون سخت بود 

فروختیم