2777
2789
سلام - خوبی - بوس بده-بدو - بدو بیا - فندق - بابا- اینا رو میگه قشنگگگگگگ قلدر خونه است هرچی میخوریم ...

ای جانم عین مال منه دقیقا🤣😂❤❤❤

اره چایی کم خونی میاره کافئیین هم داره خیلی بده من بهش دمنوش میدم به جاش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=354040279]مرغ عشق داشتیم قبلا واس من اسمش پاپینز بود واسه داداشم پنبه[/QUOTEاخی😍 عکس داری ببینم من یه مدت خیلی کمییی داشتم متاسفانه تو بدترین شکل مرد 🥲

اسم دوست دختر سابقته خالی بند😂

وایی چرا من اولا که فک کردم دختره بعدم فک کردم راستکی میگه😐😐😐

چون من واقعا مارمولکم حساب میکنم جزو حیوون خونگی😐😂

😂 فامیلتون خیلی ظریف و ناناس اسم انتخاب کرده

میبینی خیلییی🤣🤣🤣🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سپیده!(اسم مارمولکمه!🥲)

اسم اکستو گذاشتی رو مارمولک؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

پاپی

فندق

دو تا سگامون هستن 

یه عروس هلندی هم داریم پسرم اسمشو گذاشته چیکو

ولی همه رو دادیم برادرشوهرم نگهشون داره از وقتی باردار شدم دلم براشون تنگ شد با دیدن تاپیکت.😢😢

❤️❤️