دوستم سر به خود برام وسیله خونه یاکلی خوراکی میخره . منم اصلا عادت ندارم پول چیزی رو ندم به کسی . چند بار هم بهش گفتم این کار رو نکن لطفا. الان واقعا دست و بالم خالیه . بعد دو بار هم بهم زنگ زد . احساس میکنم بخاطر همون پولشه . چون یک جورایی سر بسته میگفت جیبم خالیه و از این حرفا. ولی واقعا نمیخوام برام خرید کنه . چجوری بهش بفهمونم 🫠🫠🫠🫠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم متن پیام رو دوباره بخون . من به دوستم صد بار مستقیم و غیر مستقیم بهش گفتم چیزی نمیخوام . اما ...
خوب ازش نگیر ، بگو ممنون عزیزم الان به اینا احتیاج ندارم . نمیتونه به زور بهت بده که . اگه داد هم پولش رو نده یه بار مطمئن باش تا آخر عمرش دیگه همچین کاری نمیکنه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم