2777
2789
عنوان

به نظرتون امکانش هست پسر سی ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 67 پست
بخوای روی این فکر کنی قبلا با کسی بوده یا نه اشتباههمه ادمها دنبال عشق میگردن اونم ممکنه اینکارو کرد ...

من با کسی نبودم تا حالا 

فقط در حد چت با یکی اونم خیلی مدت کم و چتای کاملا رسمی 

چرا من پاک باشم اون هر گوهی بخواد بخوره بعد بیاد منو بگیره ؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
بنظرم ربطی به مذهبی بودن نداره. خیلی از مذهبیها رو دیدم که اهل دوستی هستن.ولی در کل اینکه با کسی نبو ...

قطعا خوب برای منیکه خودم گذشته پاکی دارم توقع اینو از طرف دارم دگم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کسی نبودم تا حالا فقط در حد چت با یکی اونم خیلی مدت کم و چتای کاملا رسمی چرا من پاک باشم اون ه ...

منم عین توهستم. با ۳۴ سال سن. دنیای بیرون خونه خیلی متفاوته با چیزی که خانوادمون به ما نشون دادن. این که شما پاکی یه امتیاز ویژه است ولی اون بیرون داستان یه چیز دیگه است

دخترای توی خیابون اینستا و ... هزار رنگ و مدلن. کم پیش میاد یه مرد خودشو دربرابر اینا نگه داره. 

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
ببین اخه من دختر میشناسم تا ۲۵ با کسی نبوده باشه ! مگر مثلا در حد چت و تلفنی و برای ی بار گول خورده ...

هست چرا نیست /ببین من قضیه شوهرمو که تعریف کردم از دید من دوست دخترع از دید خودش دوست دختر نبود چون گفته بود من میخواستمش ولی خانواده قبول نکردن و تمام شد ماجرا 

مطمئن باش مرد پاک زیاد هست همینطور دختر پاک

و اینکه نباید زیاد رو این مسئله حساس شد میبینی اقا موجه هست ولی شاید قبلا باکسی حرفی زده ابراز علاقه ای کرد این دلیل بر ناپاکیش نیست قسمت هم نشدن هر کدوم میرن سراغ کیس مناسب خودشون .

وای خب من چکار کنم خواستگارم ۸ سال بزرگتره مشاور گف ۸ سال نهایتشه ردش کنم ؟برم با یه ۲۶ ۲۷ ساله نهای ...

چه ربطی به سن و سال داره اصلا😐😐!

هرکسی تو زندگیش دنبال نیمه گمشدش میگرده اونم ممکنه به قصد آشنایی ازدواج (نه دوستی های الکی) با کسایی صحبت کرده باشه که این هیچ مشکلی نداره.

کسی که تنوع طلبه هوس بازه زیاد دوست دختر داره رو رد کن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

بله امکانش هست . 

داداشم با دوستاش که دور دختر و .. بودن خط کشید خودش اهل اینکارا نیست میگه برم سر کار بعد برم برای ازدواج اصلا فکر و ذکرش اینا نیست فقط ذهنش ایندشه . درسته سن زیادی ندارن و ۲۳ سالشه ولی بازم داره برای آینده اش تلاش می‌کنه . هروقت هم می‌ره بیرون میگه خیلی جامعه داره بد میشه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

قطعا خوب برای منیکه خودم گذشته پاکی دارم توقع اینو از طرف دارم دگم

بنظرم مهمتر از اینکه با کسی بوده یا نه، اینه که هرز نگشته باشه. 30 سالگی سن بالائیه. چه برای پسر و چه دختر و ممکنه تا این سن یه کارهایی کرده باشه.

در کل اخلاق طرف خیلی مهمه. «اینکه تو مشکلات چه عکس العملی از خودش نشون میده». نباید فقط روی گذشتۀ طرف تمرکز کرد.

وای خب من چکار کنم خواستگارم ۸ سال بزرگتره مشاور گف ۸ سال نهایتشه ردش کنم ؟برم با یه ۲۶ ۲۷ ساله نهای ...

عزیزم باغچه ی هر شخصی رو بیل بزنی یه کرم پیدا میشه پس تلاش نکن گذشته ی کسی رو در بیاری هر شخصی اومد خاستگاریتون فقط و فقط برسی کن ببین رفتارش با شما جور در میاد میتونه خوشبحتت کنه یا نه اینکه بگی سنش کم باشه کاری انجام نده هم منطقی نیست چون هر شخصی ممکنه خطا بکنه در مورد سنشون هم به نظرم مرد بزرگتر پخته تره و بهتر می‌تونه مواظب خانومش باشه هشت سالم سن زیادی نیست به نظر من عوض اینکه گذشته ی فرد رو برسی بکنی تحقیق کن ببین در اینده چطور همسری میتونه برات باشه 

انشالله در هر صورتی خوشبخت‌ترین باشی عزیز دلم😘

این فیلمهارو باور نکن.

عقایدها متفاوته.  من ادمهای زیادی دیدم مذهبی هستن و مقید هستن و طرف دختری نمیرن تازمان ازدواج شون برسه. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بنظرم مهمتر از اینکه با کسی بوده یا نه، اینه که هرز نگشته باشه. 30 سالگی سن بالائیه. چه برای پسر و چ ...

ببخشید شما زن ایندت با یه نفر بوده باشه و خیلی صمیمی و ... پیش رفته باشن راضی ای باش ازدواج کنی ؟! 

چ حرفا میزنی

شنیده بودم پسرا بیشتر گذشته طرف براشون مهمه 

عزیزم باغچه ی هر شخصی رو بیل بزنی یه کرم پیدا میشه پس تلاش نکن گذشته ی کسی رو در بیاری هر شخصی اومد ...

ممنون عزیز 

ولی ب نظرت سن کمتر بهتر نیس ؟

الان من با یه نفر ۳۰ ساله ازدواج کنم ۲ سال فرضا عقد ۲ ۳ سال بعدشم بچه مرده ۳۵ ۳۶ سالگی بابا شه که بچه بیچارس با این تفاوت سنی تازه بچه اول 

دوم و بعدیا ک هیچی