2777
2789
عنوان

به نظرتون امکانش هست پسر سی ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 67 پست
من سن خودم کمه خواستگارم ۸ سال بزرگتر ازم دوس داشتم ۲ سال بزرگتر بود نهایت ۴ ۵ سال که احتمال با کسی ...

۲۲سالته؟ حتی اگه سنش کم باشه مثلا بیست وخورده ی بازم با کسی بوده شک نکن

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفهاتون بااحترام بیشترش درسته اما گاهی افراد ب گذشته خودشون معتاد میشن همون کارا رو بعد ازدواج هم ا ...

دقیقا 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
ممنون عزیز ولی ب نظرت سن کمتر بهتر نیس ؟الان من با یه نفر ۳۰ ساله ازدواج کنم ۲ سال فرضا عقد ۲ ۳ سال ...

عزیزم به نظر من سن یک عدده البته این موضوع هم خیلی مهمه که سن فرد از نظر سن بیلوژیک کم باشه یعنی بقول معروف دلش جوون باشه چه افرادی هستن که سنشون کمه ولی افسرده و بی روح هستن بازم نظر هر شخصی براش مقدس و مهمه دنیا و زندگی دستای خودمون هستن بازم فرصت برای شما هست انشالله عالی ترین فرصت ها نصیبتون خواهد شد

حرفهاتون بااحترام بیشترش درسته اما گاهی افراد ب گذشته خودشون معتاد میشن همون کارا رو بعد ازدواج هم ا ...

بله و دقیقا برای همین بهشون پیشنهاد دادم اخلاق ایشون رو بیشتر مورد برسی قرار بدن بقول خودتون بغضی افراد مریض جنسی هستن ولی بعضا اتفاق میافته طرف خطا کرده یا برای خودش دلایلی داشته شخصی که دلش مریض باشه زندگی باهاش واقعا سخته و من فک میکنم قبل ازدواج تا حدودی میشه اینو تشخیص داد به کمک مشاوره یا خود فرد ولی بقیه دیگه به ذات طرف برمیگرده