2777
2789
عنوان

به نظرتون امکانش هست پسر سی ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 67 پست
حتی اگه ادم مقیدی باشه؟

اونا بدترن میرن صیغه میکنن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا تاپیک آخرم رو گزارش میزنی عزیزم

زدم عزیز باور کن زدم

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

وای توی باسلام دیدم دفتر صیغه می‌فروختن، رفتم کامنت های زیرشو خوندم حالم بد شدددد 

همه شون مرد بودن اومده بودن تشکر کرده بودن از غرفه دار 🤮

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اونا بدترن میرن صیغه میکنن

وای 

خب من چکار کنم خواستگارم ۸ سال بزرگتره 

مشاور گف ۸ سال نهایتشه 

ردش کنم ؟

برم با یه ۲۶ ۲۷ ساله نهایت ازدواج کنم لاقل اون کاری نکرده احتمالش کمتره

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
من سن خودم کمه خواستگارم ۸ سال بزرگتر ازم دوس داشتم ۲ سال بزرگتر بود نهایت ۴ ۵ سال که احتمال با کسی ...

بخوای روی این فکر کنی قبلا با کسی بوده یا نه اشتباه

همه ادمها دنبال عشق میگردن اونم ممکنه اینکارو کرده باشه

واقعا مساله مهمی نیست البته از نظر من

مهم اینه از وقتی باتویه چیکار میکنه و چجوری هست

اینقدر مسایل مهم تر هست

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
هر احتمالی ممکنه من شوهرم مذهبیه و الان هم توی رئیس ادارشونه نمیتونم اسمشو بگم واسه خودش کسیه حاجی ح ...

ببین اخه من دختر میشناسم تا ۲۵ با کسی نبوده باشه ! 

مگر مثلا در حد چت و تلفنی و برای ی بار گول خورده همین 

گفتم شاید معادلش برا پسرام باشه

وای خب من چکار کنم خواستگارم ۸ سال بزرگتره مشاور گف ۸ سال نهایتشه ردش کنم ؟برم با یه ۲۶ ۲۷ ساله نهای ...

نمیدونم، اما مذهبی بودن یا نبودن ملاک سلامت اخلاقیش نیست