2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسر منظوری داره

176 بازدید | 14 پست

بیاد بشینه با شما صحبت کردن بعد راجب ابعاد مختلف شخصیتش اخلاقش و .... حرف بزنه بعد بگه من اصولا از کسی خوشم بیاد یا بخوام باهاش رابطه ی شروع کنم اخلاقیات خودم و بهش میگم و نشون میدم 

آمار شما و پیج شما و کلا امارتون هم داشته باشه

چند بار هم با خنده خنده پیش همکارا گفته کی بیایم خواستگاری

والا تو اینجور تایپیکا میگم تا مستقیم پیشنهاد نداده از رفتارشون برداشت شخصی نکنید که تو ذوقتون نخوره ولی این یکی دیگه خیلی ضایعست ولی بازم تو کاری نکن تا مستقیم بگه به خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو اینجور تایپیکا میگم تا مستقیم پیشنهاد نداده از رفتارشون برداشت شخصی نکنید که تو ذوقتون نخوره ...

نه ذوقی ندارم برای پیشنهادش یا مشتاق نیستم 

اخه نشسته پیشم تمام گذشتش تمام روابطش و بهم گفته و میگه من رو و صاف کلا تو رابطم میام جلو 

نه منظوری نداره،پسرا منظور داشته باشن مستقیم میان حرف میزنن ،بقیش در حالِ گیر آوردنِ طرف هستن

اخه نمیتونه مستقیم بگه 

جایی ک کار می‌کنیم صاحب کارمون از فامیل درجه یک منن و گیرن سر اینجور روابط 

ولش کن بابا ، بخواد خودش پیشنهاد میده دیگه

شرایط محل کارمون جوری نیست بیاد جلو بگه 

حالا کار ندارم ب اینکه بیاد بگه یا نه میخواستم بفهمم فازش چیه 

چون اصلا من خودم هم خنده خنده با شوخی جواب این حرفاش و میدم

شرایط محل کارمون جوری نیست بیاد جلو بگه حالا کار ندارم ب اینکه بیاد بگه یا نه میخواستم بفهمم فازش چی ...

ببین واقعا فاز بعضی آدما رو نمیشه فهمید برا همین میگم اصن بهش فکر نکن اون آقا هم اگه بهت علاقه ای داشته باشه حتما یجوری بهت می‌رسونه 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...