2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه م چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 46 پست
منم کباب دوست داشتم و پفک نمکی و تخمه افتابگردون شور پوستشو میک میزدم😂بچم پسر

پفک شوهرم نمیذاره بخورم گاهی دور از چشمش سرکار هست میخورم خیلی دوس دارم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دکتره یه جوری بود باورت میشه چند دقیقه سرو ته قضیه رو هم آورد گاهی هم تصویرش گیر می‌کرد صفحه مرب ...

یکبار دیگه برای اطمینان جای دیگه برو چون بچه بزرگه هر جا بری چشم بسته بهت میگن

برو بخواب به خاطر این چیزا ناراحت نباش فوقش چند ساله دیگه میری ای وی اف به این فکر کن که قراره دخترت ...

ممنونم گلم به حرفام گوش دادی .... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
خواهش عزیزم ان شالله عاقبت بخیر بشن بچه هات

فدای تو گلم .... 

هیجی نمیشه بخورضب من میگفتن پفک بخوری بچت زردی میگیرهخداروشکررزردی هم نداشت

خداروشکر ... الانم هوس کردم 🤣🤣

یکبار دیگه برای اطمینان جای دیگه برو چون بچه بزرگه هر جا بری چشم بسته بهت میگن

انشاالله هفته بعد میرم 

مبارک باشه عزیزم ،منم ده روز دیگه انومالی دارم ولی همون غربالگری اول گفت احتمالا پسره،چند روز پیشم دکتر خودم اومد ضربان قلبشو چک کنه گفت صد در صدددددد پسره، چیزش خیلی تابلو بوده که سریع فهمید🤣

مبارک باشه عزیزم ،منم ده روز دیگه انومالی دارم ولی همون غربالگری اول گفت احتمالا پسره،چند روز پیشم د ...

انشاالله به سلامتی گلم ..

کلا نمیدونم حکمت خدا چیه دختر بخوای پسر میده ،پسر بخوای دختر میده!من و شوهرم دختر دوست داشتیم ولی خب ...

دقیقا من بچه اولم دختره رو چشمامون جا داره...توکل به خود خدا