2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه م چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 46 پست
بخدا خداروشاکرم من دختر رو خیلی بیشتر دوس دارم ولی شوهرم اینجوری گفت ناراحت شدم ...چون دوس دارم همین ...

خوب طبیعی که شوهرت پسر هم بخواد ولی باید قبل بارداری فکرش رو می کردین الان ناراحت شدن تون فقط ناشکری

نه نرو تو هفته های بالاتر دوباره سونو داری دیگه چه کاریه الان دوباره بری

یعنی قطعی درسته ؟؟؟راستی قبل بارداریم تست نخ و سوزن بوعلی رو باشوهرم انجام دادیم مال جفتمون مثل هم شد اولی دختر دومی پسر 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب طبیعی که شوهرت پسر هم بخواد ولی باید قبل بارداری فکرش رو می کردین الان ناراحت شدن تون فقط ناشکری

مقصر خودمم ولی خدا خودش از ته قلبم خبر داره که راضی ام به رضای خودش

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
خدا نکنه کاملا درکت می کنم چون ما هم دو تا دختر بودیم انقدر مردم پسر پسر کردن که مامانم رفت چند تا د ...

خدا حفظتون بکنه 

این سری بهم گفت برو دکتر رژیم پسرزایی بگیر منم رفتم و تحت درمان بودم بایه غفلت اصلا فکرشم نمیکردم در ...

هر چی قسمت باشه همون میشه از آینده ما خبر تداریم  به این چیزا فکر نکن بگو هرچی خیره  شوهرتم چه دختر باشه چه پسر کنار میاد 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
معمولا تو حاملگی اگه هر دو حاملگی عین هم باشن جنسیت متفاوت اگه علایم متفاوت باشه جنسیت یکی

اکثر علائمم مثل همه

مقصر خودمم ولی خدا خودش از ته قلبم خبر داره که راضی ام به رضای خودش

عزیرم مگه خدای نکرده بی آبرویی کردی که خودت رو مقصر می دونی شوهرم میگه اگه پسر بهتر از دختر بود خدا قبل همه به پیامبرش میداد، خدا به خاطر همین دختر سوره هم نازل کرده ولی بازم پسر پرستی پایدار مونده

عزیرم مگه خدای نکرده بی آبرویی کردی که خودت رو مقصر می دونی شوهرم میگه اگه پسر بهتر از دختر بود خدا ...

آخه میگم شاید شوهرم با خودش بگه خانمم بی احتیاطی کرو و درمان کامل نشده باردار شد بخدا فکرشم نمیکردم باردار بشم بعدشم نذر اسم محمد کردم 

یعنی قطعی درسته ؟؟؟راستی قبل بارداریم تست نخ و سوزن بوعلی رو باشوهرم انجام دادیم مال جفتمون مثل هم ش ...

به این چیزا نیست عزیزم اینا همش برا سرگرمی ،،،اصل سونو ولی امکان داره یک در میلیون اشتباه بشه که اونم از بیسواری دکتر سونو ممکن اتفاق بیفته

به این چیزا نیست عزیزم اینا همش برا سرگرمی ،،،اصل سونو ولی امکان داره یک در میلیون اشتباه بشه که اون ...

درسته حرفات گلم ...ممنونم به درددلام گوش کردین 

برای اطمینان یه سونوگرافی معروف برو چون تو آنومالی برای پسر بیضه و برا دختر تخمدان هم می بینن خیلی ک ...

آخه دکتره یه جوری بود باورت میشه چند دقیقه سرو ته قضیه رو هم آورد گاهی هم تصویرش گیر می‌کرد صفحه مربع مربع رنگی میشد