2777
2789

نمیدونم چیکار کنم همه دندوناش خرابن چندتا دندون رو کشیدم الان در نمیان هزینه دندون پزشکی هم ندارم الهی براش بمیرم موندم چیکار کنم خیلی ناراحتم کاش همسرم میذاشت برم کلفتی کنم پول در بیارم نمیذاره خودشم زیر بدهی گم شده صاحب خونه مون هم کرایه خونه رو دوبرابر کرد به خاطر پول پیش کم داریم دعا کنید برام 💔🙏

سادات طباطبایی 💚خواهرم قضاوتم نکن چرا سه تا بچه دارم اون موقع که من بچه سومم و باردار بودم همسرم ورشکست شد به خاطر ضمانت برای دوست نامردش همه چیزمون رفت پای بدهکاری ضمانت دوست نامردش پروانه آبی قدیمی هستم تعلیق شدم 😔

شیرینی زیاد میخوره؟نخ دندون ومسواک میزنع؟نباید انقد خراب داشته باشه 

چون پسر منم هفت سالشه اصن دندون خراب نداره 

سه تا دندوناشم افتاده 

سلیقمی تا صد سال دیگه...❤️‍🩹💯 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان های دولتی و درمانگاه ها کم پول می گیرن

نه بابا حتی بهداشت هم هزینه میگیره ندارم به خدا 💔

سادات طباطبایی 💚خواهرم قضاوتم نکن چرا سه تا بچه دارم اون موقع که من بچه سومم و باردار بودم همسرم ورشکست شد به خاطر ضمانت برای دوست نامردش همه چیزمون رفت پای بدهکاری ضمانت دوست نامردش پروانه آبی قدیمی هستم تعلیق شدم 😔

بیمه تامین احتماعی نیستی؟برو درمانگاه بکش.تو این سن نیازی ب عصب کشی اینا نیس اینا دندون شیری هستن باید کشیده بشن .مامانم درمانگاه رفت دندون عقل با۳۵۰کشید.ارزون حساب میکنن ببر بچه رو.ی خانمی میگفت دندون پزشک شخصی ب خاطر پول دندون شیر پر کرده کلی پول گرفت ی ماه بعد افتاده ...

ی مدت شیرینی نذار بخوره دردش کم تر بشه

شیرینی کجا بود خواهرم از دوسالگی دندوناش همه خراب شده 

بیمه تامین احتماعی نیستی؟برو درمانگاه بکش.تو این سن نیازی ب عصب کشی اینا نیس اینا دندون شیری هستن با ...

دوسال قبل دوتا دندون کرسی شو کشیدم در نیومدن.. هزینه اش رو ندارم طفل معصوم داره زجر میکشه 

شیرینی کجا بود خواهرم از دوسالگی دندوناش همه خراب شده

😐😐😐😐مگه میشه؟

حالا برو درمونگا جایی 

از این ستون ب اون ستون فرجه نذار درد بکشه توروخدا

سلیقمی تا صد سال دیگه...❤️‍🩹💯 

تامین اجتماعی رایگان ..برا دردش شیاف بذار

نداریم بیمه

😐😐😐😐مگه میشه؟حالا برو درمونگا جایی از این ستون ب اون ستون فرجه نذار درد بکشه توروخدا

رایگان که انجام نمیدن خواهرم